Pirelli anticipează strategii variate cu două-trei opriri la boxe în Canada

de Daniel Popescu
Luni, 03.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pirelli consideră că piloţii vor opta pentru strategii variate cu două sau trei opriri la boxe pe parcursul Marelui Premiu al Canadei.

Ne aşteptăm la două sau trei opriri pe monopost.

Paul Hembery
Director Pirelli Motorsport
Pirelli va furniza pneuri de compoziţie supersoft şi medium pe parcursul Marelui Premiu al Canadei de la sfârşitul acestei săptămâni şi două seturi de pneuri spate experimentale pentru antrenamentele de vineri.

Prin prisma configuraţiei circuitului de la Montreal şi a vremii frecvent impredictibile, directorul de motorsport Paul Hembery anticipează că piloţii vor alege strategii variate cu două sau trei opriri la boxe, ceea ce poate genera mai mult spectacol decât în alte curse.

De multe ori o strategie flexibilă funcţionează cel mai bine în Canada, aşa că ne putem aştepta ca multe echipe să-şi lase optriunile deschise.

Paul Hembery
Director Pirelli Motorsport
"Ne aşteptăm la două sau trei opriri pe monopost, dar vom putea face o predicţie precisă vineri. Din cauza gradului ridicat de degradare ne aşteptam să vedem strategii diferite, aşa cum s-a întâmplat şi anul trecut, echipele urmând să decidă dacă merg pe o strategie de sprint sau vor face mai puţine opriri, punând accentul pe anduranţa", a declarat el.

În plus, britanicul anticipează că numeroşi piloţi îşi vor stabili strategiile chiar în timpul cursei, în funcţie de evenimentele de pe circuit şi de vreme.

"De multe ori o strategie flexibilă funcţionează cel mai bine în Canada, aşa că ne putem aştepta ca multe echipe să-şi lase optriunile deschise şi să permită piloţilor să facă diferenţa atunci când contează", a adăugat el.

Via Pirelli

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru