Presă: Hulkenberg a semnat cu Force India pentru 2014

de Daniel Popescu
Duminica, 24.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Hulkenberg a semnat un contract pe un an cu Force India, iar cel de-al doilea loc la echipă va fi ocupat de Adrian Sutil sau Sergio Perez, potrivit presei germane.

Esential 2012 este sezonul in care Hulkenberg a mai concurat pentru Force India
4 este cea mai buna clasare a lui Hulkenberg in 2013 (Coreea de Sud)
Nico Hulkenberg nu a mai avut răbdare să aştepte finalizarea parteneriatului dintre Lotus şi grupul de investitori Quantum Motorsport.

Germanul a semnat deja un contract pentru un sezon cu Force India, urmând astfel să revină la echipă pentru care a concurat şi în sezonul 2012.

Informaţia a fost dezvăluită de publicaţia germană Auto Motor und Sport, care susţine că anunţul oficial va fi făcut în următoarele zile, eventual chiar după Marele Premiu al Braziliei de duminică. Potrivit sursei citate, contractul este valabil pe un singur sezon cu opţiune de prelungire, astfel că Hulkenberg ar putea fi disponibil pentru o echipă de top în 2015.

Cel mai probabil, coechipierul său va fi Adrian Sutil, care a dezvăluit vineri că a semnat deja un contract pentru 2014, fără însă să menţioneze numele echipei.

Totuşi, Auto Motor und Sport susţine că echipa analizează şi posibilitatea de a-l angaja pe Sergio Perez, care şi-a pierdut locul la McLaren. Indiferent de situaţie, este foarte posibil ca Paul di Resta să rămână fără loc pe grila de start în sezonul următor.

LOTUS RISCĂ SĂ-L PIARDĂ ŞI PE MALDONADO

Teoretic, dacă Hulkenberg a semnat cu Force India înseamnă că Pastor Maldonado are cale liberă să concureze pentru Lotus. Totuşi, în ultimele zile inclusiv venezueleanul s-a arătat sceptic să semneze cu o echipă care are grave probleme finaciare, mai ales dacă parteneriatul cu Quantum Motorsport nu va fi parafat.

De altfel, echipa britanică are dificultăţi inclusiv în privinţa plăţii salariilor angajaţilor fabricii de la Enstone. Sprijinit de PDVSA, Maldonado negociază intens cu Sauber, în timp ce numele viitorului coechipier al lui Romain Grosjean la Lotus rămâne incert.

Via SkySports

Comentarii (4)

  • Force India - Hulkenberg si Perez
    Sauber - Gutierrez si Sutil.
    Lotus - Grosjean si Maldonado.

    Daca Grosjean si Maldonado vor reveni la forma din 2012, va fi jale pe circuit.
    Pacat ca Di Resta nu va mai prinde volan in F1.
    4 12
  • Force India - Hulkenberg si Perez
    Sauber - Maldonado si Petrov
    Lotus - Schumacher si Grosjean
    Caterham - Sutil si Kovalainen
    Ce zici de asta?
    4 9
  • Nu ma revine Schumi in vecii vecilor la o alta echipa, cu atat mai mult cat timp este ambasador de imagine la Mercedes. La Sauber vine al micu' al carui tata din Rusia sprijina acum Sauber...
    5 0
  • @Alex
    Eu nu cred ca Sirotkin, sau cum l-o chema are vreo sansa sa fie titular sezonul viitor, indiferent cu cat ar contribui la bugetul echipei Sauber.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru