Rosberg admite că nu-l poate opri pe Hamilton în curse

de Daniel Popescu
Luni, 27.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg a admis că nu are nicio şansă să-l oprească pe Lewis Hamilton atunci când britanicul ia startul din pole position.

Hamilton controlează situaţia cu uşurinţă. La începutul stinturilor începe uşor şi apoi se îndepărtează. Cu acelaşi monopost nu poţi face nimic în această privinţă.

Nico Rosberg
Pilot Mercedes
Lewis Hamilton a obţinut trei victorii şi un loc doi în primele patru curse ale sezonului şi a terminat de fiecare dată în faţa coechipierului său de la Mercedes, Nico Rosberg.

Germanul a fost aproape pe grila de start de fiecare dată, însă admite că nu are nicio posibilitate să-l atace sau să-l depăşească pe britanic atunci când acesta este în pole position şi are drumul liber în faţă.

"Hamilton controlează situaţia cu uşurinţă. La începutul stinturilor începe uşor şi apoi se îndepărtează. Cu acelaşi monopost nu poţi face nimic în această privinţă", a declarat el pentru publicaţia germană Auto Motor und Sport.

Singura soluţie pentru Rosberg ar fi să obţină pole position-uri, un capitol la care pilotul a fost superior în special în a doua parte a sezonului precedent.

Totuşi, în acest an, Hamilton a plecat din pole position în fiecare dintre cele patru curse ale sezonului.

În contextul în care are deja de recuperat 27 de puncte în faţa lui Hamilton, Rosberg susţine că nu se gândeşte la titlul mondial, ci doar să obţină rezultate cât mai bune în curse care să-i permite să rămână în apropierea britanicului. "M-am uitat cu un ochi spre campionat, dar nu pe asta mă concentrez. Vreau doar să am câteva curse bune", a adăugat el.

Via GMM

Comentarii (8)

  • no guts ,no glory !!
    11 1
  • nu stiu ce vrea asta... sa ii rupa Niki o mana lui Hamilton numa sa castige si el o cursa?!? Deja is satul de lamentarile astuia...
    23 5
  • Eu sustin ca este un pilot puternic, dar e pus in umbra lui Ham prin politica Mercedes. Daca va reusi sa iasa din acest cerc vicios in care a intrat, atunci poate lupta cu Hamilton oricand, daca nu, atunci nu cred ca va mai ramane mult timp la Mercedes, invins fiind de propria neincredere in sine, indiferent de cat de multi i-o provoaca in jurul lui.
    9 31
  • draga JUMBO, politica mercedes ar fi mai mult in favoarea neamtului clar daca ar fi macar egal cu ham, nu la pct ci la talent si determinare !!! zic io....
    25 0
  • Nu stiu daca are vreo legatura, insa performantele lui Rosberg au scazut simtitor de la acel incident de anul trecut cand l-a atins pe Hamilton
    12 9
  • Rosberg e un pilot bun, dar Hamilton are harul de a pune in umbra piloti buni :)
    14 8
  • @Cyrus, performantele lui au scazut de cand au fost interzise "ajutoarele radio" de la boxe. Uitate cate indicati (in ce curba si in ce mod este Ham mai rapid) primea
    18 0
  • Se da si el batut :))) Incetuc dar sigur!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru