Schumacher a refuzat o ofertă de la Lotus de a concura în ultimele două curse ale anului

de Daniel Popescu
Joi, 14.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michael Schumacher a dezvăluit că a primit o ofertă concretă din partea celor de la Lotus pentru a deveni înlocuitorul lui Kimi Raikkonen în ultimele două curse ale sezonului.

Este adevărat că am fost solicitaţi şi pot să înţeleg motivele, dar este fericit cu viaţa pe care o are acum.

Sabine Kehm
Purtator de cuvant Michael Schumacher
Presa internaţională a dezvăluit miercuri că Lotus îl va anunţa pe Heikki Kovalainen drept înlocuitorul lui Kimi Raikkonen în cursele din Statele Unite şi Brazilia, după ce finlandezul a decis să se opereze la spate.

Informaţia a venit la scurt timp după ce Lotus i-a făcut o ofertă concretă lui Nico Hulkenberg, însă marea surpriză a venit din partea lui Michael Schumacher.

Prin vocea purtătorului său de cuvânt, germanul a dezvăluit că a primit la rândul său o propunere din partea Lotus, pe care a decis să o respingă. "Este adevărat că am fost solicitaţi şi pot să înţeleg motivele. Toată lumea poate vedea că Schumacher este încă apt. Cred că este corect să presupunem că Schumacher ar fi puternic, dar este fericit cu viaţa pe care o are acum", a declarat Sabine Kehm, purtătorul de cuvânt al septuplului campion mondial, pentru postul britanic de televiziune BBC.

Presa internaţională anticipează că Lotus va oficializa numirea lui Kovalainen drept coechipier pentru Romain Grosjean în ultimele două curse în dimineaţa zilei de joi.

Via BBC Sport

Comentarii (12)

  • ...ar fi cintarit participarea sa mult mai mult fata de bonusul de 100p oferit de catre bunicul Ec. Ar fi atras toata lumea la ecran spre marea asteptare si bucurie a lui Bernie. Nu zic, mi-ar fi placut si mie sa-l mai vad macar inca 2 curse.
    19 2
  • pacat!... mare pacat!... Este "fript" deja si se teme de esec.
    12 14
  • GrosJan
    cand a revenit in 2010 desi destul de batran era mai tanar decat acum. Si spera sa mai ia un titlu. Pentru curse demonstrative nu se intoarce ... fara o suma considerabila, dar Lotus nu are bani nici pentru pilotii pe care ii are
    11 0
  • Mi-ar fi placut sa-l mai vad pilotand. Ar fi crescut interesul multor fani pt aceste 2 ultime curse a caror miza este redusa.
    22 1
  • nimeni
    Ha ha ha! Tipul a devenit in sfarsit rational! Nu vrea sa termine ambele curse ramase pe locul 23 (din 22 de participanti). Fara trucuri, fentari de regulament, ajutor din partea comisarilor de cursa, o masina-ozn construita doar ptr el si nu in ultimul rand fara Bernie alaturi e...hm... nimic?!
    7 33
  • Doar pentru doua curse ramase, prezenta lui Schumacher ar fi ridicat interesul fanilor, cat pentru tot anul. Ar fi fost cireasa de pe tort ! Eclipsa toti pilotii, inclusiv pe ala ce se credea Senna la o cursa din Brazilia, cu patru titluri in buzunar la activ:((
    16 5
  • JugaruGabi
    S-a trezit un "nimeni" sa vorbeasca. :)
    14 9
  • Singaporezul
    Unii nu inteleg ca omul nu mai poate(a imbatranit !!!),nu mai face fata oricat de bun a fost..Dar asa se intampla cu cei care nu mai sunt in contact cu realitatea,traiesc in lumea viselor.Aloo....
    5 9
  • GrosJan
    clar varsta nu iarta pe nimeni. Nu mai poate cat putea ci "doar" undeva sub Rosberg si uneori peste; ori cam asta face si Hamilton care des era peste Alonso. Deci ar fi inca destul de bun pentru F1 dar nu la nivelul pretentiilor sale. Si nu poate reintra macar in forma din 2012 cu 3 zile de pregatire nici alea pilotand masina cu care va concura ci alta sau pe sim
    9 4
  • Voi astia care comentati dispretuitor despre ScumY credeti ca degeaba Brown tot zicea ca el e in forma dar masina lor nu e.
    13 2
  • nu era nici Schumacher in forma nu doar masina
    6 10
  • schuipi
    asta conduce flegme la azil acum, tractorist pe butuci,
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru