Toro Rosso lansează noul monopost în 27 ianuarie la Jerez

de Daniel Popescu
Luni, 20.01.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toro Rosso a anunţat că va prezenta noul monopost pentru sezonul 2014 în cadrul unui eveniment care va avea loc la Jerez în 27 ianuarie, cu o zi înainte de începerea primei sesiuni de teste.

Esential 8 este numarul echipelor care au confirmat planurile de lansare pentru noul monopost
Toro Rosso a devenit a opta echipă care confirmă planurile pentru startul noului sezon competiţional al Formulei 1. Echipa cu sediul la Faenza a dezvăluit că va lansa noul monopost STR9 pentru sezonul 2014 în cadrul unui eveniment care va avea loc în 27 ianuarie pe circuitul de la Jerez.

Practic, lansarea va avea loc cu numai o zi înainte de startul primei sesiuni de teste din această iarnă, care se va desfăşura în perioada 28-31 ianuarie pe acelaşi circuit din sudul Spaniei.

Cel mai probabil, echipa a preferat această soluţie pentru a nu aglomera în mod semnificativ ziua de 28 ianuarie, atunci când alte trei echipe îşi vor prezenta noile monoposturi.

Teoretic, McLaren ar trebui să fie prima echipă care prezintă imagini cu noul monopost, însă la evenimentul din 24 ianuarie ar putea prezenta doar o machetă după ce a ratat testele de siguranţă.

LANSĂRI MONOPOSTURI 2014:

▶ 24 ianuarie: McLaren;

▶ 25 ianuarie: Ferrari

▶ 26 ianuarie: Sauber

▶ 27 ianuarie: Toro Rosso

▶ 28 ianuarie: Red BullMercedesWilliams şi Caterham.

TESTE DE IARNĂ 2014:

▶ 28-31 ianuarie: Jerez;

▶ 19-22 februarie: Bahrain;

▶ 27 februarie - 2 martie: Bahrain.

Via Sauber

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru