Vettel, determinat să dea totul pentru a cuceri titlul. Rosberg, îngrijorat de ritmul din Singapore

de Daniel Popescu
Luni, 21.09.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel va încerca să lupte pentru titlul mondial până în ultima cursă, în timp ce Nico Rosberg este îngrijorat de ritmul modest al celor de la Mercedes din Singapore.

Esential 41 este deficitul de puncte pe care trebuie sa-l recupereze Sebastian Vettel in fata lui Lewis Hamilton
8 puncte mai are Nico Rosberg in fata lui Sebastian Vettel
3 este numarul victoriilor obtinute de Sebastian Vettel in sezonul 2015
Sebastian Vettel a obţinut duminică a treia victorie din acest sezon şi s-a apropiat la 49 de puncte de liderul Lewis Hamilton după ce acesta a fost nevoit să abandoneze din motive tehnice.

Pilotul Scuderiei Ferrari este impulsionat de parcursul fără greşeală înregistrat în Singapore şi, chiar dacă performanţa a venit pe fondul caracteristicilor circuitului Marina Bay, este încrezător în speranţele sale la titlul mondial.

Întrebat dacă este posibil să câştige titlul mondial în acest an, germanul a replicat: "Dacă avem mai multe weekenduri ca acesta, da. Tot ce trebuie să facem este să avem grijă de noi, să atacăm la maxim, pentru că ce fac ei nu este în mâinile noastre.

Poate că încă avem o şansă şi poate că putem face imposibilul posibil, aşa că vom lupta".

Mercedes consideră că lipsa de performanţe din Singapore are drept cauze configuraţia circuitului şi pneurile supersoft, care nu vor mai fi utilizate în ultimele şase curse. Chiar şi în acest context, Nico Rosberg, care mai are doar opt puncte în faţa lui Vettel, este îngrijorat de modul în care decurg lucrurile.

"Există un mic aspect pozitiv că am micşorat diferenţa faţă de Hamilton, dar a fost un weekend dezamăgitor. Este foarte rău să fim dintr-o dată atât de departe de ritmul obişnuit şi să nu înţelegem de ce, pentru că în acest caz cum am putea îmbunătăţi? Este foarte îngrijorător pentru că nu ştim ce s-a întâmplat şi cine ştie dacă asta va continua şi în următoarea cursă", a declarat el.

Via Motorsport, Motorsport

Comentarii (9)

  • Forza Ferrari!

    Si dc nu castiga
    Macar sa-l faca pe Ham sa munceasca pt Titlu
    Ham in 2013 a declarat ca lui nu i-ar conveni sa castige titlul cu atata usurinta cum a facut-o Vettel in 2013
    Acum sa vedem dc ii pus sub presiune cum se descurca
    (Si nu de catre Rosberg ... Ca se pare ca Nico este depasit de situatie)

    Vedem ce va fi
    #redseason
    33 4
  • cornels
    Eu stiam ca si la MP al Rusiei va fi aceeasi combinatie soft-supersoft.
    11 1
  • Haide Seb!!!! Sa facem imposibilul sa devina posibil!!!
    20 19
  • La cat noroc are baiatul asta e posibil sa ia titlul,sa nu uitam cum i le-a suflat lui Alonso pe alea doua si ce inspiratie sa lase red bull-ul si sa prinda un ferrari competitiv.
    23 3
  • Ha,ha,ha...
    Totusi,sa fim realisti...a fost o cursa castigata mai deteasat fata de Mercedes dacat celalante doua,insa Mercedes au revenit in cursa urmatoare si au castigat fara probleme locurile 1-2. Daca nu isi vor revenii in Japonia,inseamna ca presiunea in pneuri a fost factorul decisiv pentru avansul lor,insa nu cred,ar fii lovitura deceniului ! Insa sansele la titlu pentru Vettel...minime spre zero,poate locul doi,insa isi pot face calcule doar dupa cursa ce urmeaza...
    21 0
  • Declaratie de luzar de 2 lei. Ce campionat sa castige? Poate campionatul de isterie si agresat fotoreporteri.
    12 21
  • @Sa

    Ham-ul tau drag ce declaratii a facut?
    Senna incoace ... Senna incolo
    15 4
  • @Sa...prietene, Vettel are 4 titluri mondiale in F1, tu nu esti in stare sa ai un cont pe automarket. Vezi-ti de treaba ta si lasa-ne sa ne bucuram de aceasta victorie meritata. Ieri am vazut un Vettel ca-n zilele bune de la Red Bull, iar daca Ferrari stie ce sa-i ofere, crede-ma ca Seb e-n stare sa castige toate cursele unui sezon.
    13 8
  • Nu vreau sa am cont, imi place sa comentez "sub acoperire"
    2 16

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru