Aproape 6 metri de lux extrem: Mercedes-Maybach pregăteşte un coupe spectaculos care ar putea fi bazat pe Clasa S Coupe

de Daniel Popescu
Joi, 11.08.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a publicat teaserul unui coupe Mercedes-Maybach care impresionează prin liniile de design şi care va fi bazat, cel mai probabil, pe Clasa S Coupe.

Mercedes se pregăteşte pentru lansarea unui model coupe al diviziei de lux Maybach şi a oferit o primă imagine a acestuia pe reţeaua de socializare Facebook.

Teaserul oferit de constructorul german indică faptul că vom vedea în curând un coupe elegant şi lung, mai ales că imaginea este însoţită de textul "aproape 6 metri de lux extrem". Capota maşinii este lungă, iar spatele "plonjează" într-un mod agresiv, astfel că rezultatul desingerilor este spectaculos.

Germanii nu au oferit alte detalii cu privire la acest model, însă cel mai probabil acesta va fi bazat pe Mercedes Clasa S Coupe, mai ales că şi actualul Maybach S600 este bazat pe Clasa S sedan. Întrucât Mercedes ne "ameninţă" cu un lux extravagant, cel mai probabil acest lucru va fi vizibil şi la interior în calitatea materialelor utilizate.

Cert este că nu va mai trece prea mult timp până când vom afla toate detaliile despre noul coupe Mercedes-Baybach. Acesta va fi prezentat oficial cu ocazia Consursului de Elegantă de la Pebble Beach, California, care va avea loc în 21 august.

Tot atunci vom afla şi numele modelului cu care Mercedes-Maybach va lupta cu Aston Martin sau Bentley.

Via Motor1

Comentarii (2)

  • @autor - Mercedes-Maybach, nu Mercedes-Baybach
    4 2
  • S-au grabit la scriere.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru