Arta, dincolo de limite: un fotograf orb a realizat un shooting impresionant cu noul Arteon

de Cornel Șocariciu
Vineri, 28.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un fotograf orb, un studio și un Volkswagen Arteon sunt ingredientele folosite pentru a produce artă modernă. Fotografiile realizate de Pete Eckert și clipul video produs de Volkswagen fac parte dintr-o campanie de promovare pentru Arteon.

Volkswagen Arteon este coupe-ul cu patru portiere pe care nemții îl vor în topuri. Iar pentru a promova un astfel de produs, oficialii Volkswagen au venit cu o idee interesantă. Aceștia au realizat o ședință foto ieșită din comun.

Fotograful orb Pete Eckert este cel care a stat în spatele obiectivului și care a reușit să dea o imagine interesantă modelului din Wolfsburg.

"Noul Arteon oferă un design expresiv și avangardist. Pete Eckert a prezentat acest design într-un mod unic. Imaginile pe care Pete le-a produs reprezintă opere de artă autentice și oferă o atmosferă specială pe care doar el o poate genera", a declarat Xavier Chardon, șeful departamentului de marketing din cadrul Volkswagen.

Conform informațiilor, aceasta a fost prima ședință foto pe care Pete o realizează în compania unui automobil. Acesta și-a folosit celelalte simțuri pentru a putea avea o imagine asupra lui Arteon, iar un asistent a fost prezent tot timpul pentru a-l ajuta în tot acest proces.

Fotograful american a folosit expunere prelungită, iar efectele speciale le-a generat cu ajutorul unei palete de culori și a unor lanterne.

Noua campanie de marketing lansată de Volkswagen vine și cu un clip video. În cadrul acestuia, nemții prezintă imagini din timpul ședinței foto, dar și un scurt interviu cu Pete Eckert.

Comentarii (1)

  • Edikkk
    Bla bla bla VAG.... bla bla bla....
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru