Așteptarea a luat sfârșit: primele exemplare Tesla Model 3 vor ieși de pe linia de asamblare la finalul săptămânii

de Cornel Șocariciu
Luni, 03.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fanii Tesla sunt tot mai aproape de un moment important: Model 3 este gata să pășească în lume. Elon Musk spune că în 7 iulie am putea vedea primele exemplare de serie.

Iubitorii de mașini electrice au un motiv de bucurie. Elon Musk, CEO-ul Tesla, a anunțat pe Twitter că producția lui Model 3 este tot mai aproape de debut. Musk a spus că noul sedan a trecut toate testele, iar primele exemplare Model 3 ar urma să iasă de pe linia de asamblare în 7 iulie.

Din informațiile publicate până acum, Tesla Model 3 va avea o autonomie oficială de peste 344 de kilometri (americanii nu au specificat dacă această valoare a fost măsurată după standardele americane EPA). Accelerația de la 0 la 96 km/h va avea loc în 5.6 secunde, iar portbagajul ar urma să "înghită" circa 400 de litri.

La interior, Model 3 va folosi un ecran poziționat central a cărui diagonală măsoară 15 inch. Toate aceste informații se regăsesc într-un grafic comparativ realizat între Model 3 și Model S.

După cum probabil știți, configuratorul pentru Model 3 oferă doar două opțiuni: una pentru culorile caroseriei și una pentru dimensiunile jantelor.

Via | Electrek

Comentarii (3)

  • Doar 400l portbagajul?! Asta-i mașină pt piața americană?
    1 3
  • Încă o așteptare a luat sfârșit.
    Ah, ce bine! Acum multe zeci de mii de români se vor buluci să cumpere Tesla.
    „Alo, Eloane, dă, bre, numai câte una, să ajungă la toată lumea!”
    11 8
  • @zuzu....ai zis-o la plesneala?

    daca nu, vei ramane surprins cat de multi americani au apucaturi europene, sa zicem, si ca se inregistreaza schimbari de consum auto la baietii de peste balta. Cred ca noi astia avem o imagine artificial formata imaginandu-ne ca americanii consuma doar 6m de masina, doar V8 si pickupuri cat juma de casa

    Dar, da, 400l e putin...dar cam totul la modelul asta e croit cu ideea de economie in minte. Sunt tare curios daca dupa primul an de la lansare va inregistra axelasi succes (pana acum doar unul virtual) sau va cunoaste o aterizare fortata asa cum s-a mai intamplat si la alti constructori
    3 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru