Autostrada A3: Finanţarea secţiunii spre Bucureşti a fost tăiată

de Sebastian Toma
Vineri, 04.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bucureştiul nu va avea nici în 2013 o legătură directă cu Autostrada A3. Guvernul a tăiat fondurile care vizau construcţia secţiunii de legătură dintre A3 şi Capitală.

Esential 55 de kilometri este lungimea secţiunii deschise circulaţiei din Autostrada A3.
Autostrada A3 nu va fi legată de Capitală nici în 2013, informează colegii de la Hot News. Finanţarea pentru construcţia secţiunii de legătură dintre Bucureşti şi Şoseaua de Centură a fost tăiată de Guvern în urma unei rectificări bugetare. Tronsonul respectiv avea o lungime de 6.5 kilometri şi ar fi marcat a treia legătură reală la o autostradă pentru Bucureşti. Informaţiile prezentate de Hotnews vine de la Compania de Autostrăzi, care a precizat că traficul nu va fi deschis pe niciun sector de autostradă în decursul anului curent.

Legătura dintre Bucureşti şi autostrada A3 trebuia făcută în cartierul Pipera. În loc să reconfigureze intersecţia cu strada Popasului, unde se spune că va fi construită secţiunea de legătură cu autostrada, autorităţile au preferat să dea aviz de construcţie pentru o benzinărie, subliniază cei de la Hotnews. În contrast cu actualele decizii, Guvernul Ponta anunţa în luna iunie că deschiderea circulaţiei pe segmentul care leagă autostrada A3 de strada Popasului va avea loc în 2013, în timp ce realitatea arată că inaugurările vor avea loc, cel mai devreme în 2014, pe când termenul contractual este aprilie 2015.

Urmareste Automarket
Legăturile slabe cu Bucureşti şi lipsa benzinăriilor şi a ieşirilor pe autostrada A3 au făcut ca aceasta să fie aleasă de 25% din şoferii pe care îi aşteptau autorităţile. Autostrada a fost deschisă circulaţiei în iulie 2012, iar autorităţile promit de atunci că vor rezolva problema legăturii cu Bucureşti. Între timp, lucrările la continuarea autostrăzii înspre Braşov sunt oprite, nefiind găsit un nou contractor.

Via Hotnews

Comentarii (15)

  • Ponta, guvernam si noi ceva???
    38 2
  • furmentam ceva, nu guvernam...
    25 2
  • Oare de ce nu ma mir?!
    31 2
  • Bai nene, mie mi-a ajuns. Eu ma duc zilele astea cu o basculanta la o ferma de vaci si o incarc cu balega, pe urma merg cu ea direct in fata sediului guvernului, o descarc, si infig in ea o pancarda pe care sa scrie doar atat: promisiuni. Cine se baga?
    36 2
  • Rezultatele guvernarii :)) Si a trecut doar un an. Sa nu uitam ca si Vigneta va costa mai mult.
    23 2
  • Rezultatul incompetenței clasei politice în grandioasa ei totalitate.
    Toți sunt vionovați, inclusiv noi, care i-am sprijinit ca proștii când pe unii când pe alții, în loc să le tragem un glonț în cap.

    Pentru că asta merită toți bandiții din politică, care au distrus țara și societatea, infinit mai mult decât Ceaușescu.

    "Power is nothing without control", Parca așa era sloganul Pirelli.
    Noi avem politicieni care au ajuns de o nesimțire colosală. Se joacă ca niște copii retarzi, fără nici o conștiință, fără nici o rușine, fără teamă de nimic și noi suferim.
    Așteptăm ca proștii să le vină mintea la cap. Păi retarzii ăștia numai asta știu. Să facă circ și să fure. Mintea nu o să le vină niciodată . Eventual o să plece în siajul unui glonț. Asta e singurul lucru care mai poate controla "put(oa)erea".
    16 1
  • @dan =>strici balega pe ei degeaba
    24 2
  • corectare
    Informaţiile prezentate de Hotnews vine de la Compania de Autostrăzi
    4 0
  • Jos Basescu! Jos Boc!
    Altceva nu au in cap retarzii care au ajuns sa ne conduca!
    Pai Boc a facut mai multi km de autostrada pe timp de criza Mr Tonta, ce zici de asta?
    14 3
  • AndreiRN
    Acuma se vad cei cu guta mare.
    Hahahaha .......
    Uni deja stiam.
    3 1
  • @jos basescu
    boc(uletz) a avut fro 2 mandate. si a facut cati kilometri? faza ca e nu iam mai auzit pe retarzii tai vorbind de limbricul si betivanul presedinte

    probabil ca vor sa faca treaba. probabil zic.
    2 2
  • cretini ...sunt unii si acceasi ...ne mandrim ca un regim a facut cu 1 km mai mult decat celalat , cretini de ii votati ...oricum fraudeaza ei + ca ii mai si votati . Se rasucesc in morminte patriotii nostrii ... trebuie facuta o revolutie adevarata nu lovitura de stat .
    3 0
  • marius
    La trecutul mareeeeee,
    MARE VIITOR!

    PS: Drum liber spre tomberonul istoriei, economiei ,politicii etc.
    2 0
  • Marian
    Natia romaneasca s-a corcit rau de tot cu cea tiganeasca. Pai toti nenorocitii de politicieni ajunsi la putere nu stiu altceva sa faca decat sa fure! Doamne sfinte ca mari pacate mai avem de am ajuns in halul asta! Dar totul sta in puterea omului, in puterea poporului, iar ceva trebuie sa se intample pentru ca totul a ajuns sa fie insuportabil.
    1 0
  • AU FURAT PREA MULT ASTIA!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru