Guvernul Romaniei

Luni, 15 Martie 2021 | Intern

Guvernul cumpără 123 de autobuze electrice pentru 6 orașe din România

Guvernul va achiziționa 123 de autobuze electrice în valoare de 65 de milioane de euro. Grupul spaniol CAF, prin filiala poloneză Solaris, a câștigat licitația lansată de Ministerul Lucrărilor Publice pentru furnizarea de autobuze cu emisii zero în șase orașe din țară.
Miercuri, 26 August 2015 | Intern

Taxa auto poate fi recuperată și fără a apela la instanță: banii sunt returnați în cinci ani

O ordonanță de urgență schimbă modul de recuperare a taxei auto, fiind posibilă redobândirea banilor fără a apela la instanță. Statul răspunde în 45 de zile și returnează banii în cinci ani.
Luni, 01 Septembrie 2014 | Intern

Proiectul de lege privind interzicerea autostopului a fost aprobat de Guvern

Guvernul a aprobat un proiect de lege care prevede amenzi cuprinse între 1.000 şi 5.000 de lei pentru cei care transportă persoane fără autorizaţie. Pentru ca legea să fie aprobată mai este necesar acordul Parlamentului.
Marti, 18 Martie 2014 | Intern

Autostrada Sibiu-Piteşti a redevenit prioritară pentru Guvern

Tronsonul de autostradă dintre Sibiu şi Piteşti, esenţial atât pentru succesul uzinei Dacia, cât şi pentru creşterea exporturilor româneşti, va fi construcţie prioritară pentru Guvern, arată un document prezentat de Hotnews.
Marti, 17 Decembrie 2013 | Intern

Proiect de lege: autostopul ar putea fi interzis

Un proiect de ordonanţă de urgenţă emis de Guvernul României ar putea face autostopul o practică interzisă la noi în ţară. Amenzile propuse pentru cei care iau pasageri de ocazie variază între 1.000 şi 5.000 de lei.
Marti, 03 Decembrie 2013 | Intern

Guvernul României a prezentat noua sa propunere privind autostrăzile: 15 oraşe mari conectate până în 2018

Guvernanţii au planuri mari cu infrastructura rutieră a ţării, cel puţin la nivel declarativ. Până în 2018, vor să lege 15 oraşe importante între ele folosind o reţea de autostrăzi, diferită de cea propusă de Uniunea Europeană.
Joi, 14 Noiembrie 2013 | Intern

Promisiunile autorităţilor: investiţii în nouă autostrăzi în 2014

Guvernul a prezentat o listă a proiectelor prioritare pentru investiţii în 2014. Printre acestea se numără şi nouă autostrăzi şi drumuri expres la standard de autostradă, toate secţiunile fiind deja planificate.
Vineri, 04 Octombrie 2013 | Intern

Autostrada A3: Finanţarea secţiunii spre Bucureşti a fost tăiată

Bucureştiul nu va avea nici în 2013 o legătură directă cu Autostrada A3. Guvernul a tăiat fondurile care vizau construcţia secţiunii de legătură dintre A3 şi Capitală.
Miercuri, 02 Octombrie 2013 | Intern

Votul privind modificarea Codului Rutier a fost amânat cu o săptămână

Guvernanţii au decis să amâne cu o săptămână votarea modificărilor aplicate Codului Rutier în loc să-l voteze în şedinţa de pe 2 octombrie.
Miercuri, 03 Aprilie 2013 | Intern

Proiect de lege în dezbatere publică: Poliţiştii vor să-i lase fără permis pe şoferii care nu-şi plătesc amenzile

Propunerea MAI de modificare la Legii Circulaţiei pe drumurile publice din România este în dezbatere publică. Printre schimbările propuse se numără amenzile mai mari pentru anumite contravenţii, supraveghere audio şi video pentru examenul auto şi altele.
Marti, 19 Februarie 2013 | Intern

Timbrul de mediu intră în vigoare în 15 martie 2013

Guvernul României a votat astăzi ordonanţa de urgenţă care controlează noul timbru de mediu. Acesta va intra în vigoare în 15 martie 2013. Până atunci, cetăţenii plătesc taxa auto în formula 2012.
Marti, 19 Februarie 2013 | Intern

Ecotichetul de 12.000 de RON, acordat la achiziţia unei maşini electrice

Odată cu noul timbru de mediu, Guvernul a anunţat că va acorda un Ecotichet de 12.000 RON celor care achiziţionează un vehicul electric nou, anunţă Gândul. Valoarea ecotichetului va fi dedusă din preţul de achiziţie al vehiculului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 11 Februarie 2009 | Intern

OFICIAL: Taxa auto va fi redusa

Guvernul va reduce taxa de poluare si ar putea restitui diferenta de bani proprietarilor care au achitat taxa de mediu la valoarea triplata.
Vineri, 16 Ianuarie 2009 | Intern

Taxa auto ar putea reveni temporar la valorile din iulie 2008

Ministrul Mediului va propune Executivului sa supende OUG din 15 decembrie privind taxa auto, pana la elaborarea unei legi care sa reglementeze taxarea in acest caz.

Tag-uri similare

Romania, poluare, taxa, guvern, legislatie, Ministrul Mediului, auto, Guvernul Romaniei, taxa auto, Nicolae Nemirschi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru