BMW Welt sărbătoreşte 100.000 de livrări

de Sebastian Toma
Miercuri, 31.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Centrul BMW Welt din Munchen, deschis în 2007, aniversează livrarea a 100.000 de maşini. Clientul aniversar a cumpărat două maşini şi a primit un cadou special din partea companiei.

Esential 2007 este anul în care a fost deschis centrul BMW Welt din Munchen.
BMW Welt, centrul amplasat în faţa clădirii iconice a mărcii din Munchen, aniversează 100.000 de automobile livrate. Mai precis, vorbim despre 100.000 de vehicule livrate personal clienţilor care vizitează BMW Welt. Clientul norocos a intrat în posesia a două modele BMW, un X3 şi un Seria 3 Gran Turismo. Helmut Marxen, cumpărătorul maşinii livrate cu numărul 100.000 este un om de afaceri din Sylt şi a avut ocazia să-i fie livrată maşina chiar de Thomas Muderlak, directorul BMW Welt. La fel ca orice alt client care solicită livrarea la BMW Welt, Helmut a primit o zi de tururi în culisele BMW Welt, cu o serie de zone destinate exclusiv celor care au ales să le fie livrată maşina în acel loc, alături de un tur al uzinei BMW şi un prânz la restaurantul Käfer’s Bavarie. Mai mult decât atât, clientul va avea parte şi de o experienţă deosebită în cadrul unui week-end DTM organizat de BMW Motorsport, ultima parte fiind un cadou din partea companiei germane.

"Preluarea acestui automobil este un moment foarte special pentru noi, ca fani BMW.

Acest lucru se întâmplă o dată în viaţă. Abia ne aşteptăm noile maşini şi prima experienţă a condusului spre oraşul nostru, Ramstedt. Vrem să mulţumim şi dealerului Raudzus & Bossen din Niebüll", a declarat Helmut Marxen, clientul cu numărul 100.000 în istoria evenimentelor de preluare a maşinilor la BMW Welt. Pentru cei care nu ştiau, centrul Welt din Munchen are aproximativ 2,5 milioane de vizitatori în fiecare an şi este cea mai populară atracţie turistică a Bavariei.

De la deschiderea BMW Welt în 2007, numărul livrărilor de automobile a crescut constant. În 2012, pentru prima dată, peste 20.000 de clienţi au intrat în posesia noilor maşini la BMW Welt într-un singur an. Aproximativ 2.000 de clienţi au călătorit tocmai din SUA pentru această experienţă. În general, aproape 90% din clienţii care-şi preiau automobilele la BMW Welt provin din Germania, majoritatea fiind din sudul ţării, în timp ce 10% au preluat mai mult de un automobil de la BMW Welt.

Din păcate, clienţii din România nu au încă posibilitatea de a solicita livrarea la BMW Welt.

Via BMW

Comentarii (6)

  • asta e un articol publicitar? vedeti sa nu faceti gelos ”automobile bavaria”!
    2 3
  • razvanis
    Cine a calcat la Welt in Munchen intelege de ce e special sa iei masina de acolo,
    Pentru restul e doar publicitate
    6 1
  • Vasilica
    Cand provesti fotografiile din tarile astea dezvoltate, te sperii zici ca te uiti la un film SF asa arata cladirile, infrastructura si multe altele. Abia astept sa ajung si eu in BMW Welt (doar cu privirea, dau prioritate etniilor sa isi cumpere o masina pe care nu o inteleg)
    4 0
  • romaniii nu au acces acolo ... ca este destul de greu sa ascunzi o masina de calitate inferioare printre masinile destinate pietei de acolo ... sa fim seriosi
    1 1
  • Bogdan
    va sfatuiesc sa intrati pe site-ul BMW Welt si sa va rezervati cu putini bani un test drive cu un super BMW, eu am luat un M3 si pentru o plimbare de 3-4 ore prin Bavaria am platit cam 150EUR de persoana ...am fost 3 persoane
    3 2
  • @Bogdan:
    Stii, foarte ieftin. Cu 500-600 lei de persoana cate poti sa faci...
    Nu merita, mai bine iti rezervi la un showroom din Romania, macar un singur dealer ar trebui sa aiba un M3
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru