Cel mai urât BMW X6 din lume costă 90.000 de euro. Dar măcar nu treci neobservat

de Bogdan Mirică
Joi, 18.02.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
AG Excalibur, un tuner din Lituania, și-a pus amprenta asupra unui BMW X6. Din nefericire, exercițiul de creație a mers foarte prost, iar rezultatul final este unul de-a dreptul grotesc.

Fanii tuningului extrem, care vor să iasă cu orice preț în evidență pot cumpăra un BMW X6 pe care să-l încredințeze apoi tunerului lituanian AG Excalibur. Dacă totul merge bine ar putea să se aleagă cu cel mai urât X6 văzut vreodată. Iar asta sigur atrage atenția tuturor.

Tunerul din Lituania a pregătit un kit de caroserie care se inspiră din Mad Max, cu o grilă înfricoșătoare și prize de aer extrem de mari, dar fără o utilitate. Nici măcar estetică.

Accesoriile fac din BMW X6 și o mașină impunăoare: lungimea crește cu 20 de centimetri, iar lățimea cu 10 respectiv 15 centimetri. Totul este desăvârșit de un set de jante de 26 de inch, o dimensiune impresionantă, care nu lasă nici o șansă mașinii de a intra în teren accidenat. Nu că X6 ar fi un off-roader veritabil.

Esential 90.000 de euro costă creația tunerului din Lituania.
Numele creației lituaniene este AG Alligator.
Asta pentru că interiorul a primit piele de crocodil pe planșa de bord, pe consola centrală, pe volan și pe uși. O adevărată dovadă de opulență, cu mult peste ce poate oferi divizia de personalizare BMW Individual.

Exercițiul nereușit al celor de la AG Excalibur a fost prezentat în cadrul unei expoziții dedicate fanilor BMW din Lituania. Tot aici a fost comunicat și prețul monstruozității: 90.000 de euro.

via carscoops

Comentarii (14)

  • abuzul de crom e mai mare decat "abuzul" anaf pretins de antene
    26 8
  • @Lorinczi, m-ai rupt :))

    90.000 de euro este un pret corect. As accepta suma asta ca sa conduc mizeria asta. Da. Categoric as accepta sa ma fac de rusine pentru suma asta.
    23 2
  • cel putin e tunat profi...si inafara de spoilere si masca aia de rodiator restul nu-i chiar rau...la interior cu ,,membrana,, aia de croco nici n-arata foarte rau...
    9 4
  • Dupa asta cred ca tuner-ul va da faliment :)
    13 2
  • Nu ca varianta stock ar arata mai fain ... :)))
    Mie mai agresiv mi se pare modelul vechi.

    Insa interiorul cu pielea aia de crocodil... imi place mult
    7 0
  • Sperietori si ciori
    Ce vorbiti? Arata mai bine decat Bentayga! O fi urat, dar bentayga e horror
    10 3
  • Mitica Blajinul
    Aduce un pic a Lexus! Daca te uiti din acel unghi, poti sa juri ca este un fel de lexus!
    4 5
  • andi77
    Zuperb...abzolut zuuuuuuuuuuuuuuuuuberb.
    2 5
  • Jean Todt
    Cristiiii....bah Cristiii....i-ati masina de aici!!!
    4 1
  • "Cel mai urât BMW X6 din lume ..."
    Nici fara tuning nu e prea frumos, dar nu toti gandim la fel. Drept dovada sunt vanzarile foarte bune si lansarea unei noi generatii.
    9 0
  • Bai fratie, ce e cu tampenia asta? Mai e Asma care tuneaza Mercedes. Alti tuneri batuti in limba.
    1 1
  • O tipa cocheta si nonconformista (BMW), imbatata, drogata si violata de un mosneag balos, libidinos, chel si fara dinti (lecsus). Rezultatul e un Frankenstein, cu fata lui Frolo si alura cocosatului din Notre-Dame. Cine cumpara asa ceva are probleme majore cu educatia si cultura iar frumosul, bunul simt si normalitatea sunt notiuni complet necunoscute aflate in galaxii la miliarde de ani lumina care exista doar in teoriile facultatii de Matematica de la Oxford.

    La inceput am citit doar comentariile si mai-mai sa-mi placa si mie interiorul ... pana m-am uitat la poze. Baieti, si lecsus crede ca daca foloseste piele, lemn si crom la interior e masina de lux. Partea dificila este sa le imbini cu gust si sa iasa ceva care sa aiba sens si armonie. La ultimul auto show m-am convins si mai mult de treaba asta. Pielea aia o fi de crocodil, dar e pusa pe niste suprafete care n-au nici cap nici coada si sincer, sunt la fel de frumoase ca niste farurui de xenon orbitoare pe faza lunga pe un lecsus de $3000 de dolar ziua in amiaza mare. Chestie de gust.
    2 2
  • predator
    un bmw cu aeratoare de mercedes la interior.....am trait sa o vad si pe asta....
    1 0
  • e la fel de frumos
    ca si varianta de serie.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru