Stiri Concepte

Vineri, 24 August 2018 | Concepte | 4 comentarii

Audi PB18 e-tron: conceptul electric cu 680 CP accelerează de la 0 la 100 km/h în două secunde

Audi a prezentat noul concept PB18 e-tron în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach din Monterey, California. Inspirat din prototipul folosit de Audi în cursa de la Le Mans, conceptul 100% electric dezvoltă 680 de cai putere și este capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în 2 secunde.
Vineri, 24 August 2018 | Concepte

Infiniti Protoype 10: noul concept japonez indică direcția de design a viitoarelor modele electrice de la Infiniti

Infiniti a prezentat oficial Prototype 10, noul său concept electric ce va constitui sursă de inspirație pentru viitoarele modele electrice ale companiei. Infiniti a anunțat că toate modelele lansate după 2021 vor fi electrice sau echipate cu range-extender.
Miercuri, 22 August 2018 | Concepte | 8 comentarii

Opel GT X Experimental: conceptul 100% electric anticipează viitoarea direcție de design a mărcii

Opel a dezvăluit noul GT X Experimental, conceptul 100% electric care anticipează viitoarea filozofie de design a constructorului german.
Luni, 20 August 2018 | Concepte

Teaser video pentru Mercedes EQ Electric Silver Arrow: liniile de design ale conceptului electric au fost dezvăluite

Mercedes a publicat un teaser video pentru conceptul EQ Electric Silver Arrow, care va fi prezentat oficial în 24 august.
Vineri, 17 August 2018 | Concepte

Nou teaser cu viitorul concept Infiniti: Prototype 10 va fi dezvăluit pe 23 august la Pebble Beach

Infiniti a publicat o nouă imagine teaser cu prototipul ce va fi dezvăluit în curând la Concursul de Eleganță de la Pebble Beach. Prezentarea va avea loc pe data de 23 august.
Miercuri, 15 August 2018 | Concepte

Imagini teaser cu viitorul concept pregătit de Infiniti: prototipul debutează la Pebble Beach și anunță viitoarea direcție de design a modelelor electrice

Infiniti a publicat imagini teaser noi cu prototipul pe care îl vom vedea în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach. Proiectul a fost coordonat de Karim Habib, iar Infiniti a angrenat echipele de design din Japonia, Marea Britanie și SUA.
Marti, 14 August 2018 | Concepte

Prima schiță cu conceptul Mercedes EQ Electric Silver Arrow: lansarea oficială este programată în 24 august

Mercedes a publicat un clip în care designerul șef Gorden Wagener desenează schița conceptului EQ Electric Silver Arrow pe care constructorul german îl va prezenta în 24 august.
Vineri, 10 August 2018 | Concepte

Infiniti va prezenta un nou concept la Pebble Beach: direcție de design pentru viitoare modele electrice și hibride după 2021

Infiniti a publicat un teaser al unui concept ce va fi prezentat cu ocazia Concursului de Eleganță de la Pebble Beach. Noul concept Infiniti indică viziunea constructorului privind viitoarele modele electrice după anul 2021.
Luni, 06 August 2018 | Concepte | 1 comentariu

Audi PB 18 e-tron ar putea sta la baza unui viitor supercar electric: conceptul german debutează în 23 august în SUA

La finalul lunii august, Audi va prezenta conceptul PB 18 e-tron. Conform primelor informații, viitorul prototip nu va rămâne la stadiul de exercițiu de design, ci va sta la baza unui viitor supercar electric. Voci apropiate companiei indică un nou R8 e-tron.
Miercuri, 01 August 2018 | Concepte | 2 comentarii

Teaser nou cu viitorul Opel GT X Experimental: conceptul anticipează viitoarea direcție de design a mărcii

Opel a publicat o serie de imagini teaser cu viitorul concept GT X Experimental. Prototipul constructorului german anticipează viitoare filozofie de design a mărcii și va fi prezentat până la finalul anului curent.
Marti, 31 Iulie 2018 | Concepte

Audi PB 18 e-tron concept: primul teaser cu supercarul electric care se lansează în 23 august

Audi va lansa în 23 august conceptul unui supercar electric care a primit numele PB18 e-tron. Germanii nu au menționat dacă noul concept va avea ulterior o versiune de serie.
Luni, 16 Iulie 2018 | Concepte

Aston Martin Volante Vision Concept: mașina zburătoare autonomă cu sistem de propulsie hibrid ar putea fi lansată în 2020

Aston Martin a dezvoltat conceptul unei mașini zburătoare autonome cu sistem de propulsie hibrid furnizat de Rolls-Royce care ar putea fi testată în versiune de prototip începând din 2020.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 11 Iulie 2018 | Concepte

Primul teaser pentru conceptul pregătit de Opel în 2018: indicii despre noua direcție de design a mărcii

Opel va prezenta până la finalul anului un concept care va evidenția principalele elemente de design care vor fi implementate pe viitoarele modele ale mărcii.
Marti, 26 Iunie 2018 | Concepte | 4 comentarii

Renault pregătește un nou SUV compact: conceptul care anticipează lansarea versiunii de serie va fi prezentat la Moscova în 29 august

Renault a publicat un teaser cu partea frontală a conceptului unui SUV compact pe care îl va dezvălui oficial la Salonul Auto de la Moscova care va începe în 29 august.
Miercuri, 13 Iunie 2018 | Concepte | 1 comentariu

Opel pregătește un concept care va arăta elemente de design ale viitoarelor modele: prima imagine a apărut pe internet

Opel a dezvăluit în cadrul unei prezentări interne prima imagine a unui concept care va evidenția principalele linii de design ale viitoarelor modele. Fotografia a ajuns în cele din urmă și pe internet.
Sambata, 09 Iunie 2018 | Concepte | 2 comentarii

Porsche 911 Speedster: noul concept cabrio retro de 500 CP marchează aniversarea de 70 de ani a constructorului german

Porsche 911 Speedster este un concept cabrio cu elemente de design retro dezvoltat pentru a marca împlinirea a 70 de ani de la fondarea mărcii. Conceptul are 500 de cai putere și ar putea primi o versiune de serie.
Marti, 05 Iunie 2018 | Concepte | 4 comentarii

Skoda a prezentat SUV-ul decapotabil Sunroq: conceptul a fost dezvoltat de elevii din Mlada Boleslav pe baza lui Karoq

Skoda a publicat prima fotografie oficială cu conceptul Sunroq. SUV-ul decapotabil a fost dezvoltat de 23 de elevi din cadrul centrului de studiu Skoda din Mlada Boleslav și are la bază modelul de serie Karoq.
Sambata, 26 Mai 2018 | Concepte | 1 comentariu

Nissan Leaf decapotabil: japonezii dezvăluie un concept inedit pentru mașina electrică

Nissan Leaf Open Car este un concept pentru un Leaf decapotabil care nu va fi lansat în producție de serie. Acesta a fost dezvoltat special pentru a marca 100.000 de unități Leaf vândute în Japonia.
Joi, 17 Mai 2018 | Concepte

Primul teaser pentru BMW iNext: conceptul va fi prezentat în acest an, versiunea de serie se lansează în 2021

BMW a publicat primul teaser pentru conceptul iNext, care va fi prezentat oficial în cursul acestui an înainte că versiunea de serie să-și facă apariția pe piață în 2021.
Joi, 10 Mai 2018 | Concepte

Volkswagen Golf GTI TCR Concept: primele imagini cu cel mai rapid Golf GTI din istorie

Volkswagen a publicat primele imagini cu Golf GTI TCR Concept, care va primi o versiune de serie până la finalul acestui an. Derivat din modelul de curse Golf GTI TCR, acesta va deveni cel mai rapid Golft GTI din istorie datorită vitezei maxime de 264 km/h.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru