Confirmare oficială: Noul BMW Z4 va fi produs de Magna-Steyr în Austria, începând cu noiembrie 2018

de Paul Cosma
Vineri, 08.06.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație a modelului BMW Z4 va fi construită în fabrica Magna-Steyr din Austria, începând cu luna noiembrie 2018, potrivit unui anunț oficial al companiei.

După ce BMW a publicat recent primele imagini oficiale cu noul Z4, model ce în prezent este testat în Franța, acum aflăm noi detalii cu privire la viitoarea generație a decapotabilei cu două locuri.

Confirmând informațiile anterioare, Magna-Steyr a anunțat oficial un acord cu BMW pentru ca noul Z4 să fie produs în fabrica sa din Graz (Austria), începând cu luna noiembrie a lui 2018.

După finalizarea testelor de la Miramas (Franța), în care sunt puse la punct ultimele detalii privind noua decapotabilă cu două locuri, BMW Z4 va intra în producție în mai puțin de jumătate de an.

Parteneriatul Magna-BMW a debutat în urmă cu mai bine de 15 ani, prin producția unor modele precum BMW X3. Din 2017, Magna găzduiește în Austria și o parte din producția lui BMW Seria 5.

Via Magna

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru