Cu un Ford Fiesta ST și 5000 de euro ai șanse să îl bați pe Renault Megane RS

de Bogdan Mirică
Marti, 18.10.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pentru cei care nu sunt mulțumiți de puterea oferită în standard de Ford Fiesta ST, Mountune a pregătit un kit capabil să facă din micul model o adevărată rachetă, demnă să rivalizeze cu legende precum Renault Megane RS.

De fiecare dată când ne dorim puțină exagerare sau ne este dor de un RS în gama Ford, putem să deschidem lista de oferte a tunerului Mountune. În cazul în care vă doreați un Fiesta RS și el nu are de gând să apară generația asta, tunerii au pentru voi un pachet care se numește MR265.

Nu e nevoie să înțelegeți decât că 265 vine de la numărul de cai putere ascunși sub capotă. Kitul de putere instalat pe un Fiesta ST standard poate urca puterea acestuia la 265 de cai și poate garanta un cuplu motor de 370 Nm. Deja vorbim despre resurse pe care legăsim de obicei pe compacte de performanță.

Prin urmare, și performanțele se apropie de acea zonă: accelerația de la 0 la 100 de km/h se face în 5.7 secunde și poate atinge o viteză maximă de 230 de km/h. Dacă pare prea multă putere pe o mașină atât de mică, Mountune are și alte versiuni pregătite, de 215, respectiv 230 de cai putere.

Pentru cel mai puternic kit, Mountune cere 4500 de lire, adică aproximativ 5000 de euro.

Și 13 ore de muncă, bineînțeles.

Comentarii (1)

  • someone
    rotile alea sant mortale
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru