Dacia Sandero Stepway Escape: ediție specială de 400 de unități pentru piața din Franța

de Daniel Popescu
Marti, 16.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Dacia Sandero Stepway va primi în Franța o ediție specială Escape care va fi produsă în numai 400 de unități. Designul final a fost ales în urma voturilor exprimate de 100.000 de fani.

Dacia a lansat în luna iulie un concurs inedit prin care tineri designeri au avut oportunitatea să propună schimbări de natură estetică pentru Sandero Stepway.

Cele mai interesante trei propuneri au fost selectate de oficialii Dacia și prezentate cu ocazia Salonului Auto de la Paris, iar fanii au avut ocazia să voteze designul preferat. La capătul a peste 100.000 de voturi înregistrate, designul propus de Flora Jammes a fost desemnat câștigător cu peste 38.000 de voturi.

Practic, singura noutate a ediției speciale este reprezentată de numele Escape inscripționat în diverse forme pe capotă și plafon, în timp ce numele Stepway de pe portiera șoferului are de asemenea un design diferit.

Dacia va realiza o ediție specială de numai 400 de unități pentru Dacia Sandero Stepway Escape până la finalul anului 2019, iar acestea vor fi vândute doar pe piața din Franța.

"Concursul Dacia Very Limited Edition a scos în evidență tinere talente și a propus design-uri unice pentru Sandero Stepway.

A fost un eveniment primit cu căldură de o comunitate foarte activă și votat masiv pentru alegerea designului preferat", a declarat Sanderine Paralieu, Senior Brand Manager pentru Dacia Franța.

Sandero este cel mai bine vândut model Dacia pe piața europeană, iar aproximativ 75% dintre unitățile comercializate sunt reprezentate de versiunea Stepway.

Via Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru