Familie numeroasă: Aston Martin lansează noile Vanquish Zagato Speedster și Shooting Brake

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 16.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Gama Aston Martin Vanquish Zagato a devenit mai mare. Britanicii au lansat versiunile Speedster și Shooting Brake. Ambele vor fi produse în serie limitată.

Colaborarea dintre producătorul britanic Aston Martin și carosierul italian Zagato a început acum mai bine de 50 de ani, iar cele mai recente produse dezvoltate au la bază modelul Vanquish.

Începând de astăzi, familia Aston Martin Vanquish Zagato a devenit mai mare. Gama dezvoltată de britanici a fost extinsă prin lansarea versiunilor Speedster și Shooting Brake.

Conform oficialilor britanici, noul Vanquish Zagato Speedster va fi produs în doar 28 de exemplare, iar versiunea Vanquish Zagato Shooting Brake va fi asamblată în 99 de unități.

Noul Speedster reprezintă o versiune ceva mai agresivă a lui Vanquish Zagato Volante, model lansat în urmă cu un an în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach. În plus, oficialii Aston Martin spun că toate cele 28 de exemplare au fost deja rezervate. Debutul producției este programat pentru anul 2018.

Deși numele și forma lui Aston Martin Vanquish Zagato Shooting Brake ne duc cu gândul la un vehicul destinat familiilor, oficialii britanici spun că acesta va avea tot două locuri.

Interiorul lui Shooting Brake integreză ornamente din fibră de carbon și butoane realizate din bronz. Totodată, britanicii spun că vor lansa și un set personalizat de genți de voiaj.

Sub capotă, gama Vanquish Zagato mizează pe propulsorul V12 de 5.935 de cmc care produce 592 de cai putere.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru