Fiat 500 primeşte un ecran de 7 inch cu ocazia faceliftului

de Bogdan Mirică
Miercuri, 09.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fiat 500 primeşte deja un facelift pe piaţa din Statele Unite. Modificările vor afecta în special interiorul şi vor fi transmise şi versiunii europene a modelului urban.

Prezent deja pe piaţa din SUA de doi ani, micul Fiat 500 are nevoie de o schimbare. Modelul urban va beneficia de un set de revizuiri cu ocazia Salonului Auto de la New York, programat să îşi deschidă porţile săptămâna viitoare.

Pachetul de modificări poate fi considerat a fi un facelift pentru jumătatea carierei, având în vedere că interiorul primeşte o serie de tehnologii noi şi o planşă de bord uşor redesenată. Mai mult, schimbările operate pe versiunea americană vor fi transplantate anul acesta şi pe modelul european.

Cea mai importantă îmbunătăţire o reprezintă înlocuirea instrumentelor convenţionale cu un ecran TFT de 7 inch, amplasat tot în spatele volanului. Şoferul are acces la toate informaţiile vitale de dinainte de facelift: viteza de rulare, nivelul de combustibil, indicaţiile de şofat eco, distanţa parcursă, consumul şi autonomia.

Esential 7 inch este dimensiunea ecranului color instalat pe Fiat 500.
Atunci când maşina efectuează manevre în marşarier, senzorii de parcare optici sunt ilustraţi tot pe ecranul de 7 inch.
Informaţiile despre postul de radio ales şi despre numărul de telefon apelat vor fi afişate şi ele tot acolo. Ecranul este şi interactiv, devenind roşu atunci când este selectat modul Sport.

Lista modificărilor interioare continuă cu o consolă centrală revizuită, cu un nou suport pentru pahare şi o repoziţionare a conexiunii pentru USB. Tot la capitolul conexiuni, Fiat 500 vine acum pregătit să redea fişiere audio de pe un suport mobil, conectat prin intermediul sistemului Bluetooth, disponibil deja pentru telefoanele mobile.

Modificările aduse exteriorului sunt minore. Caroseria este disponibilă alături de trei noi culori: albastru Laser Blu, galben Giallo Moderna Perla şi argintiu Billet Argento.

Comentarii (4)

  • Cu comenzi pe bord, ca la Logan, doar ca aici este vorba de latimea masinii, nu de costuri...
    1 0
  • Erata: comenzile geamurilor.
    0 0
  • @lorinczi.thomas
    Chiar crezi ca nu mai incapeau doua butoane pt geamuri pe langa cele pt oglinzi? Normal ca e vorba de costuri. Costurile sunt importante indiferent de marca.
    0 0
  • pt o masina cu aspect retro mie mi se pparea mai potrivit un dispplay normal ,eventual frumos "decorat" in stilul masinii
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru