Hyundai continuă campania de teasing pentru Kona: două fotografii noi cu viitorul SUV

de Cornel Șocariciu
Vineri, 02.06.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Hyundai a publicat două imagini teaser cu viitorul Kona. SUV-ul de clasă B va fi prezentat oficial pe 13 iunie.

La începutul săptămânii, Hyundai a anunțat data oficială pentru lansarea lui Kona: 13 iunie. Pentru a ține fanii în priză, Hyundai continuă campania de teasing. De această dată, sud-coreenii renunță la clipurile video și oferă două fotografii teaser cu viitorul SUV.

La nivel estetic, Kona sare peste tiparele cu care eram obișnuiți de Hyundai și aduce linii noi, moderne, gata să atragă publicul tânăr. Blocurile optice sunt duble, elementele din plastic de culoare neagră completează caracterul lui Kona, iar grila trapezoidală finalizează designul frontal. Linia laterală a caroseriei pornește din zona aripilor față, trece prin zona superioară a mânerelor portierelor și se încheie cu stopurile. Acestea din urmă au și ele o formă alungită și oferă o semnătură luminoasă fluidă.

Urmareste Automarket
Din clipurile anterioare știm că Hyundai Kona va avea un ecran integrat în instrumentarul de bord și un head-up display.
Restul detaliilor de interior încă nu au fost dezvăluite. Gama de motorizări ar urma să includă propulsoare de pe i20 și i30.

Totodată, zvonurile apărute la nivel internațional indică faptul că noul SUV de clasă B va fi oferit și într-o versiune electrică. Potrivit surselor, Kona va integra un set de baterii de 50 kWh și va oferi o autonomie de 320 de kilometri. Lansarea acestei versiuni este programată pentru toamna anului 2018.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru