În familie completă: facelift-ul de pe Sandero și Logan se extinde pe Lodgy, Dokker și Dokker Van

de Mircea Meşter
Vineri, 18.11.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Utilitara Dokker și monovolumul Lodgy primesc începând cu această toamnă elementele estetice care au apărut deja pe Sandero și Logan facelift.

Toamna anului 2016 este una bogată în noutăți pentru Dacia. După ce gama Logan/Sandero a primit un facelift și Duster o transmisie automată EDC cu dublu ambreiaj, ambele prezentate în premieră mondială în cadrul Salonului Auto de la Paris, a venit rândul gamei de modele "din umbră" a celor de la dacia să beneficieze de o refresh stilistic.

Monovolumul Lodgy și cele două versiuni ale lui Dokker - utilitara și utilitara de persoane - sunt supuse unui tratament estetic asemănător celui prin care au trecut frații din gama Logan și Sandero. Regăsim astfel în portofoliul acestor modele (cu excepția lui Dokker Van) noua grilă frontală cu inserții cromate care se regăsește pe întreaga gamă Dacia și un set nou de jante de 16 inch pe versiunile normale și jante Dark Metal pe versiunile Stepway ale celor două modele. În plus, capacul hayonului lui Lodgy este ornat acum cu o baghetă cromată.

Interiorul oferă aceleași noutăți pe care le-am regăsit pe gama clasică de turisme: volanul cu patru spițe și inserții cromate cu claxon încorporat în centru, bordul cu aeratoare redesenate și o nouă paletă de culori disponibilă la nivel estetic. Și tapițeriile s-au modificat, iar versiunea Stepway a lui Dokker primește același design de scaune precum varianta omoloagă de pe Sandero.

De asemenea, camera de marșarier deja existentă în dotarea lui Lodgy poate fi comandată de acum și pe Dokker și Dokker Van.

Dacia nu suflă nicio vorbă legată de eventuale modificări pe lista motorizărilor disponibile pe modelele sale, ceea ce înseamnă că Dokker și Lodgy păstrează aceleași motoare existe și înaintea facelift-ului.

via Dacia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru