Infiniti Q60, înlocuitorul actualului G, va fi anticipat de un concept aşteptat în ianuarie

de Bogdan Mirică
Luni, 24.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Infiniti a anunţat oficial că va lansa un concept cu ocazia Salonului Auto de la Detroit. Prototipul va fi de fapt o versiune aproape de producţie a noului Q60, modelul care înlocuieşte actualul G.

Infiniti vrea să revină în segmentul mediu premium cu modelul Q60, un înlocuitor pentru actuala serie G. Cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, programat în ianuarie 2014, constructorul japonez va introduce conceptul viitorului Q60.

Exerciţiul de design a fost confirmat şi de Alfonso Albaisa, directorul de design Infiniti, care a şi afirmat că ceea ce vom vedea la Detroit va fi „foarte, foarte aproape de versiunea de serie”.

Deşi existau zvonuri care afirmau că designul noului Q60 este unul foarte controversat, fiind respins de multe ori de fostul director executiv Johan de Nysschen, Albaisa le-a respins.

Urmareste Automarket
„Atunci când ai o relaţie transparentă cu şeful tău nimic nu se întoarce înapoi pentru că el este direct implicat în proces.
De fapt, acesta a şi fost avantajul de a lucra cu de Nysschen”
, a declarat designerul Infiniti, care a ţinut să asigure publicul că nimic nu se va schimba după plecarea lui de Nysschen la Cadillac.

Un alt model important pentru constructorul japonez este şi noul Q30, expus, se pare, în formă aproape finală, anul trecut, în 2013, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. Albaisa susţine că modelul de serie va avea doar o parte frontală uşor modificată, iar designul general îl va copia de cel expus la Frankfurt.

Infiniti Q30 Concept - galerie foto completă

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru