Feedback

Jaguar a înregistrat denumirea "J-Pace": britanicii vor lansa un nou SUV în 2021

Publicat Luni, 21.05.2018
de Cornel Șocariciu
Comenteaza 0
Jaguar a înregistrat denumirea "J-Pace": britanicii vor lansa un nou SUV în 2021 - Poza 1
Jaguar continuă ofensiva în segmentul SUV. Britanicii au înregistrat denumirea "J-Pace", iar surse apropiate companiei spun că debutul noului model este programat pentru 2021.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar a înțeles că publicul își dorește SUV-uri, iar în ultima perioadă a venit cu soluții pentru a câștiga și mai mult din piața existentă. Dar constructorul britanic nu se mulțumește doar cu E-Pace (foto), F-Pace și I-Pace (primul SUV electric produs de un constructor european).

Conform unor zvonuri apărute în urmă cu câteva săptămâni, Jaguar are în plan lansarea unui nou SUV. Acum, aflăm că numele "J-Pace" a fost înregistrat de oficialii constructorului britanic, iar surse apropiate companiei spun că debutul este programat pentru 2021.

Noul SUV promite numeroase elemente specifice segmentului de lux și, cel mai probabil, va împrumuta arhitectura, tehnologiile și sistemele de propulsie din gama Range Rover.

În plus, se anticipează că J-Pace va beneficia de un design nou în gama constructorului. Viitorul Jaguar J-Pace o să aibă un rol important pe piața din China, iar ținta constructorului britanic se îndreaptă către modelul Porsche Cayenne.

Via | Autocar


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru