Mazda2 Extreme debuteaza in competiile de raliu

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 27.10.2008
Divizia de motorsport a japonezilor de la Mazda a lansat in Australia un nou model pentru cursele de raliu.

Esential

16.500 de unitati Mazda2 s-au vandut in Asutralia de la lansarea modelului in luna septembrie a anului 2007.

La inceputul acestui an, in cadrul Salonului Auto de la Melbourne, divizia australiana a celor de la Mazda a prezentat publicului un concept destinat curselor de raliu. Versiunea concept, care avea la baza noua generatie Mazda2, a evoluat pana in faza finala in care modelul poate debuta cu succes in competitiile de macadam.

Astfel, Mazda2 Extreme, asa cum a fost ea botezata de oficialii australieni, a debutat in cursa de la Canberra, Australia. Pentru a face fata competitiei dificile, divizia de motorsport a celor de la Mazda a echipat noul model dezvoltat pentru raliuri cu frane de inalta performanta si un nou pachet de suspensii.

Alan Horsley, presedintele diviziei de motorsport a japonezilor, a declarat ca raliul de la Canberra este un prilej deosebit pentru Mazda de a celebra succesul de piata al celui mai mic model din gama. Mazda 2 a inregistrat peste 16.500 de unitati vandute in Australia, de la lansarea sa oficiala in luna septembrie a anului trecut.

"Mazda 2 este extrem de populara in randul australienilor, atrasi mereu de stilul si eficienta sa pe sosea.

Cu Mazda2 Extreme incercam sa evidentiem aceste calitati, care ii permit modelului nostru sa se afle intr-una din cele mai puternice competitii de raliu", a declarat Horsley.

via | CarScoop

Comentarii (1)

  • billyk
    wtf ???
    16.500 de unitati Mazda2 s-au vandut in Asutralia - ce tara e asta frate? :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru