Noua generație Mercedes-Benz CLA: detalii de design și de interior cu modelul compact care debutează în 8 ianuarie

de Cornel Șocariciu
Luni, 07.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a publicat un nou teaser video cu viitorul CLA. Nemții oferă câteva detalii de design și o serie de elemente de interior. Noua generație CLA va fi expusă în 8 ianuarie în cadrul Consumer Electronics Show din Las Vegas.

Mercedes-Benz a anunțat la jumătatea lunii trecute că va prezenta noua generație CLA în 8 ianuarie, în cadrul cadrul târgului de tehnologie Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas.

În momentul anunțului, nemții au publicat și o imagine teaser care scotea în evidență forma arcuită a plafonului. La scurt timp după aceea, producătorul german a lansat și un teaser video care dezvăluia semnătura luminoasă a farurilor.

Deși mai sunt doar câteva ore până la prezentarea oficială, constructorul din Stuttgart a decis să publice un nou teaser video cu modelul din gama compactă. De această dată, nemții scot în evidență câteva dintre detaliile de design și cele de interior ale versiunii Edition 1.

Așa cum am anticipat, o bună parte dintre elementele de design exterior și interior sunt preluate de pe noua generație Clasa A. La interior vor exista două ecrane (instrumentarul digital de bord și display-ul sistemului de infotainment) disponibile în versiuni de 7 sau 10.25 inch.

Modelul de clasă compactă va fi echipat cu sistemul de infotainment MBUX disponibil împreună cu funcția Energizing Coach.

De asemenea, este de așteptat ca motorizările să fie similare cu cele oferite în acest moment pe Clasa A. Clienții vor putea alege unități pe benzină de 1.33 litri și 2.0 litri capabile să ofere între 109 CP și 224 CP, în timp ce fanii motoarelor diesel vor putea opta pentru propulsoare cu puteri curpinse între 116 CP și 190 CP.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru