Ofertă de nerefuzat în New York: cu 1500 de dolari pe lună poți conduce oricând orice Cadillac îți dorești

de Bogdan Mirică
Vineri, 13.01.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cadillac a lansat un program interesant în New York: cei care plătesc 1500 de dolari pe lună se pot bucura de cele mai scumpe mașini din gama constructorului american.

Găsirea unui loc de parcare în New York poate deveni o misiune imposibilă uneori. Să nu mai vorbim despre traficul aglomerat și taxele percepute de administrația locală. Cadillac s-a gândit la toate aceste dezavanataje și a creat un program lansat în premieră în metropola americană.

Programul se numește Book by Cadillac și costă 1500 de dolari pe lună. Cei care achită această taxă de participare au dreptul de a accesa diferite modele ale constructorului american premium. Mai exact, clienții vor putea alege modelele XT5, CT6, Escalade, precum și orice model de performanță din gama V-Series.

Fără excepție, toate mașinile vor fi oferite cu nivelul de echipare superior Platinum și vor fi livrate la ușa solicitanților. Aceștia nu vor avea limită de kilometri sau de traseu. În plus, Cadillac se va asigura că mașiniel vor fi livrate cu posturile de radio preferate și cu poziția scaunului memorată deja.

Esential 1500 de dolari pe lună trebuie să plătească cei care vor să ia parte la programul Book by Cadillac.
Cadillac oferă și câteva exemple: clienții Book by Cadillac pot să se bucure de serpentine alături de un model ATS sau CTS V-Series, ori pot face o excursie la munte cu un Escalade.
De asemenea, ei pot alege un SUV pentru lunile de iarnă și un sedan de performanță sau de lux pentru lunile de vară. Singura limită este legată de limita de mașini schimbate pe parcursul unui an: 18.

Efortul Cadillac de a le oferi clienților săi noi modalități de transport nu este singular. BMW a încercat acest program în America de Nord în urmă cu câțiva ani, dar a oprit proiectul în 2013. Audi oferă însă și în prezent un astfel de serviciu în orașele San Francisco și Miami.

via cadillac

Comentarii (8)

  • Daca ar fi oferit si sofer inclus in pretul asta era si mai ok. Asa tot stresat esti ca trebuie sa gasesti loc de parcare si sa conduci in traficul infernal.....
    10 7
  • @scorpiutzu.falimentar

    Ai dreptate. Sau cum s-ar zice la tine in mahala : ''ieftin, bun si mult in kile'' . Dar Golful tau 3 e cu sofer sau fara ? Cum ti l-au oferit bulgarii ?. Sa nu-mi zici ca-ti mananci de sub unghie pt impozite :)))
    6 10
  • @automobilistul by mascareasca cretinească
    Se pare ca esti atat de fericit ca ti-ai luat Golf 3 incat ai facut soc si mai ai putin si ajungi la balamuc. Imi atribui mie masina ta infecta mai animalule ? Hai mars de aici ca puti a prost !
    7 5
  • @@scorpiutzu.falimentar din Ramnicu Valcea aka Alexandru

    Dc nu-ti pui numele real ? Esti constient ca te vor cauta toti sa-ti vada masina aia care abia trece ITP-ul legal ? ))) . Iar iti mesteci de sub unghie pt un set de jante de mana a doua ? Stiu ca vine primavara si trebuie sa faci ''bling'' )))
    3 9
  • @automobilistul
    Esti atat de prost incat nici nu ai retinut ce ti-am spus acum o zi doua si anume ca ma cheama Adrian. Inca o dovada ca ai creierul pluta ! Lumea a vazut ce masini am. Am pus garajul meu cu A8, Q7 Macan seria 5 etc. Tu de ce nu iti pui garajul ? Iti spun eu ! Pt . ca iti e rusine cu cazanul tau de facut tuica probabil ca nici cazan de Dacie nu ai :))))
    7 5
  • inexorabil
    La noi, o grămadă de oameni adună 1500 de dolari ȋn trei luni de muncă…Dacă, prin absurd, opel motors ar iniția așa ceva și ȋn rromanika, atunci eu, unul, aș mirosi a prost…Aș saliva pe margine și atâta tot. Dar aș admite justețea măsurii: prețurile să fie la un nivel supra-plebeic! Ȋnțelegeți de ce…

    Punctul forte al lui Caddy este, de departe, partea frontală. Farurile avangardiste și grila mă dau gata…Totuși, mă miră faptul că, ȋn clasamentele fiabilității, atât ȋn variantă J.D.Power, cât și Consumer Reports, Cadillac stă destul de slab…Nu ȋnțeleg de ce Buick se află mult mai sus ȋn privința calității de producție. Eu nu pretind o situație comparabilă, dar, dacă tot i s-a dat credit lui Cadillac (ȋn dauna lui Buick și cu prețul vieții lui Oldsmobile) ȋn direcția provocării Triadei, atunci ar trebui să se remarce prin toate atuurile posibile, nu?
    1 11
  • @scorpiutzu.bugetar


    Chiar nu ma intereseaza cum te cheama pe tine ( tot numele ) paduche al societatii moderne. La stirea cu Lexus n-am mai intrat ca-mi vine a voma cand citesc postarile unor posesori de E3jnoua si a unuia cu Golf 3 , ambele inscrise la BG :)) . E clar ca Lexusul costa cam de 1.457,8 ori mai scump ( am calculat eu ) . In ceea ce priveste concurenta pe care o va combate, slabe sanse ca petardele lui Hitler sa ''puta'' macar 30% pe langa ingineria nipona ))
    4 8
  • @automobilistul
    Ca te-ai nascut sarac nu e vina ta ! Ca ai ramas sarac e numai si numai vina ta ! Mai mananci parizer capatat de la pomana ? Hai ca daca esti cuminte si imi strangi excrementele la caini iti dau eu ceva mai bun si anume salam Palaciego.....o sa il ti minte toata viata fomistule !
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru