Ofertă de nerefuzat: un canadian vinde terenurile sale la pachet cu o colecție de 340 de mașini clasice

de Bogdan Mirică
Luni, 03.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Un canadian a decis să vândă un teren vast pe care construise de-a lungul anilor un atelier de recondiționat mașini clasice. La pachet cu terenul și atelierul vin și aproximativ 340 de mașini de colecție.

Un canadian scoate la vânzare un teren de 20.000 de metri pătrați, o casă complet renovată și o clădire pe structură de oțel. Ce legătură are asta cu lumea auto? La pachet cu proprietățile enumerate mai sus, canadianul vinde și un garaj de recondiționare a mașinilor clasice, dar și o parcare populată cu peste 300 de mașini vechi.

Mike Hall, proprietarul domeniului, susține că tranzacția imobiliară va include și toată colecția sa de mașini clasice, unele într-o stare bună, altele într-una deplorabilă. Într-un interviu recent, Hall a declarat că nu știe exact numărul mașinilor pe care le deține, dar a precizat că valoarea fiecărui exemplar este cuprinsă între 500 și 35.000 de dolari.

Este ca un drog. Au fost 100, apoi 200 a părut un număr tentant, iar acum am sărit de 300.

Mike Hall
proprietarul mașinilor
„Am început să colecționez mașini încă de la vârsta de 20 de ani. La început au fost 50 de mașini.
Apoi colecția a ajuns la 100 de exemplare. Am cumpărat din ce în ce mai multe. Este destul de simplu să le cumperi atunci când te ocupi de ele. Este ca un drog. Au fost 100, apoi 200 a părut un număr tentant, iar acum am sărit de 300”
, a declarat canadianul.

Acesta și-a motivat simplu decizia de a vinde colecția la pachet cu proprietățile sale imobiliare: are 60 de ani și este prea bătrân ca să se mai poată ocupa de întreținerea și recondiționarea lor.

Prețul pentru domeniul canadianului, inclusiv colecția impresionantă estimată la 340 de mașini, este de 1.45 milioane de dolari.

Comentarii (2)

  • Nice!
    2 1
  • Cineva tocmai a modificat articolul! :)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru