Opel Crossland X: acum și în versiunea cu GPL

de Cornel Șocariciu
Marti, 17.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel a lansat o versiune care funcționează cu GPL pentru Crossland X. SUV-ul constructorului german mizează pe motorul de 1.2 litri și 81 de cai putere și promite un consum de GPL de 6.9 litri/100 de kilometri.

Opel Crossland X este cel mai accesibil SUV oferit de constructorul din Russelsheim. Acum, gama de versiuni a lui Crossland X a fost îmbogățită cu o variantă care funcționează și cu GPL (gaz petrolier lichefiat).

Sub capota modelului german găsim motorul de 1.2 litri benzină care produce 81 de cai putere. Atunci când rulează cu GPL, Crossland X promite un consum mediu mixt de 6.9 litri la 100 de kilometri și emisii de CO2 de 111 grame per kilometru. Dacă motorul funcționează cu benzină, consumul mediu anunțat de producător pentru 100 de kilometri se cifrează la 5.4 litri în ciclul NEDC. În acest caz, emisiile de CO2 cresc până la 123 de grame per kilometru.

Rezervorul de GPL a fost montat în locul roții de rezervă și are o capacitate de 36 de litri. În total (GPL + benzină), SUV-ul constructorului german promite o autonomie de până la 1.300 de kilometri.

Pe piața din Germania, Opel Crossland X în varianta cu GPL are un preț de 21.200 de euro (versiunea Edition).

Totodată, nemții oferă această motorizare și alături de echiparea Innovation. Prețul de pornire pentru aceasta ajunge la 22.400 de euro. Pentru moment, nu știm dacă Opel va oferi versiunea cu GPL și pe piața din România.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru