Primele clipuri teaser cu versiunea modernă a lui Bugatti 57 SC Atlantic: modelul va fi produs într-un singur exemplar

de Cornel Șocariciu
Joi, 28.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bugatti va expune o versiune modernă a legendarului 57 SC Atlantic în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Hypercar-ul va fi produs într-un singur exemplar, iar voci apropiate companiei spun că acesta a fost deja rezervat pentru suma de 16 milioane de euro.

Bugatti împlinește 110 de ani de existență, iar pentru a sărbători cum se cuvine frumoasa vârstă, oficialii constructorului din Molsheim au pregătit mai multe acțiuni speciale.

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, Bugatti va expune ediția specială Chiron Sport "110 ans Bugatti". Versiunea va fi produsă în doar 20 de unități, iar tema aleasă de oficiali a avut la bază culorile drapelului Franței (Le Bleu-Blanc-Rouge).

Tot în cadrul evenimentului elvețian, Bugatti va expune și o versiune modernă a legendarului 57 SC Atlantic. Pentru a mai îndulci așteptarea fanilor, constructorul din Molsheim a publicat și două clipuri teaser care dezvăluie stopurile și aripa spate.

Noul model va fi produs într-un singur exemplar, iar conform unor surse apropiate companiei, acesta a fost deja rezervat de Ferdinand Piëch. Prețul plătit de fostul președinte al Grupului Volkswagen este de 16 milioane de Euro.

Via | Carscoops

Comentarii (1)

  • cele 16mil sunt bonusurile primite de la VW de catre Piech pre-Dieselgate? Nice ''ducking'' ocupation in retirement :))
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru