Primele schițe cu Mini Electric: grila și jantele, dezvăluite înainte de lansarea din 2019

de Daniel Popescu
Joi, 12.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Primele schițe cu Mini Electric arată principalele elemente de design ale grilei și jantelor înainte de lansarea oficială programată în cursul anului 2019.

Strategia Grupului BMW prevede lansarea unui MINI cu sistem de propulsie electric care se va baza pe conceptul Electric Concept prezentat în vara anului trecut.

Lansarea versiunii de serie a modelului electric este planificată pentru anul 2019, iar constructorul britanic ne oferă acum primele indicii cu privire la design prin intermediul a două schițe.

Prima schiță scoate în evidență designul grilei hexagonale care caracterizează toate modelele mărcii, cu excepția faptului că elementele de răcire sunt acum absente. De altfel, grila va rămâne închisă pentru a permite o îmbunătățire a circulației aerului. De asemenea, în partea dreaptă a grilei se observa un logo cu litera E, care simbolizează sistemul de propulsie electric al modelului.

A doua schiță prezintă forma jantelor, iar Mini menționează că designul acestora este împrumutat fără modificări de la conceptul de anul trecut.

Pentru moment, producătorul nu a furnizat alte detalii, însă cel mai probabil va oferi mai multe informații despre design, tehnologii și sistemul de propulsie până la lansarea de anul viitor.

Mini Electric face parte din strategia Next a Grupului BMW, care prevede lansarea a 12 modele electrice și 13 modele plug-in hybrid până în 2025.

Mini Electric va fi urmat în 2020 de BMW iX3, care va fi produs exclusiv în China, și de un model cunoscut pentru moment sub numele de cod BMW i Next. Ulterior, după anul 2021, germanii vor lansa și BMW i4, un coupe electric cu 4 uși bazat pe conceptul Vision Dynamics.

Via Mini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru