Privire în viitor: Infiniti QX Sport Inspiration concept prefigurează designului următoarelor SUV-uri Infiniti

de Daniel Popescu
Luni, 25.04.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Infiniti prezintă la Beijing conceptul QX Sport Inspiration care oferă primele indicii despre designul următoarei generaţii QX50 şi a viitoarelor SUV-uri ale constructorului japonez.

Infiniti, brandul de lux al constructorului japonez Nissan, este prezent la Salonul Auto de la Beijing cu conceptul QX Sport Inspiration.

Potrivit celor de la Infiniti, acest concept anticipează liniile de design ale următoarelor SUV-uri ale constructorului, însă prin prisma dimensiunilor sale este cel mai aproape de Infiniti QX50. Practic, putem spune că avem în faţă o imagine preliminară a viitoarei generaţii Infiniti QX50.

Conceptul are o înălţime de 1.65 metri şi o gardă la sol generoasă de 23 centimetri, în timp ce ampatamentul ajunge la 2.8 metri. La interior predomină liniile fluente şi nuanţele de alb şi negru.

Cel puţin pentru moment, Infiniti nu a furnizat niciun fel de informaţii cu privire la motoare, însă nu este exclus ca viitorul Infiniţi QX50 să folosească un propulsor V6 bitorubo de 3.0 litri care generează 400 CP.

Via Infiniti

Comentarii (5)

  • Wow incredibil ! Infiniti s-a transformat total in ultimul timp, cu toate ca exprima aceleasi valori (dinamism , sportivitate). Cu un benzinar V6 de 3 litri la 400cp si alte bunatati, cred ca va pune capac unui SQ5 sau xc60.
    18 3
  • Astia chiar au de gand sa strice toate masinile ? Locomotiva nu alta....
    6 13
  • @Scorpionul.negru
    Ai dreptate. Tot mai ''cul'' e Marsedes-Batz, ala la scara larga ...copy-paste ;)
    4 7
  • Vad ca japanilor le plac gratarele frontale.
    2 2
  • Comentariul era 'inainte' sau 'dupa' sa-ti pui ochelarii pe ochi?
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru