Scirocco se pregateste de Nurburgring 24h

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 06.05.2008
Cursa de 24 de ore de la Nurburgring va avea un oaspete interesant, versiunea de curse a nou-lansatului Scirocco.

Esential

22 mai este ziua in care va incepe cursa de 24 de ore de la Nurburgring.

Noul Volkswagen Scirocco isi continua drumul dinspre versiunea de serie spre cea de curse. Dupa ce a trecut pe la circuitele din Spreewaldring si Oschersleben, cea mai "nervoasa" varianta a lui Scirocco a ajuns in sfarsit la Nurburgring, pe Nordschleife, acolo unde pilotul Volkswagen de teste Dieter Depping a facut cateva ture pentru a se pregati pentru cursa de 24 de ore de pe acelasi circuit german.

"Noul Scirocco s-a aflat in elementul sau inca de la primul tur la Nordschleife. Modelul s-a comportat perfect pe acest circuit unic si dificil. A ramas sa pregatim cele trei exemplare Scirocco pentru cursa. Pana la urma, cursa de 24 de ore e un test nemilos pentru pilot si masina", a declarat Kris Nissen, directorul de motorsport al celor de la Volkswagen.

Primul Scirocco va fi pilotat in cursa de Carlos Sainz, Giniel de Villiers si Dieter Depping, al doilea de Jimmy Johansson, Thomas Mutsch si Francois Verbist iar al treilea de Hans-Joachim Stuck, Ulrich Hackenberg si Bernd Ostmann.

via | Volkswagen 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru