Shelby Cobra 427, legendarul musclecar american, primește o ediție aniversară

de Sebastian Toma
Miercuri, 31.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Shelby Cobra 427,roadsterul american echipat cu un motor V8 de 7.0 litri, a primit o ediție aniversară care marchează 50 de ani de la lansare.

Esential 750 CP oferă cea mai puternică motorizare V8 de 7.0 litri oferită de Shelby pentru Cobra 427.
Shelby Cobra 427 va aniversa în ianuarie cinci decenii de la lansarea pe piață. Pentru a sărbători acest lucru, compania Shelby American, o subsidiară a Carroll Shelby International – companie fondată de pilotul cu același nume, va oferi 50 de unități speciale ale roadsterului iconic în cadrul unei licitații. Toate exemplarele folosesc șasiuri originale și sunt livrate într-o configurație fără motorizare și fără caroserie pentru a putea accesa o ”portiță” legală care permite comercializarea unui vehicul fabricat în 1965 ca fiind nou. Prețul include caroseria, interiorul și trenul de rulare, dar motorizarea și transmisia nu sunt livrate în acest pachet. Un propulsor V8 7.0 în specificație Shelby 427 FE pleacă de la 27.000 de dolari și livrează între 500 și 750 CP, în funcție de nivelul de putere ales.

În funcție de caroseria aleasă, ediția aniversară a lui Shelby Cobra 427 pleacă de la 119.995 de dolari în varianta din fibră de sticlă, respectiv 179.995 de dolari în varianta din aluminiu, fără să fie inclusă motorizarea V8 de 7.0 litri, construită de la zero în funcție de specificațiile dorite de client. Fiecare exemplar în parte va primi un certificat de autenticitate special care îi atestă originalitatea și valoarea, așteptată să crească în timp. Fiecare din cele 50 de unități aniversare primesc un set de embleme speciale, covorașe speciale, o husă de caroserie și o plăcuță la interior care specifică seria motorului și numărul unic al vehiculului din seria limitată.

Urmareste Automarket
Ediția aniversară a lui Shelby Cobra 427 este oferită în două variante de culoare exterioară: albastru cu dungi albe pentru caroseriile din fibră de sticlă și aluminiu lustruit pentru variantele care aleg acest material pentru caroserie.

Via Shelby American

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru