Evoque

Miercuri, 26 August 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Range Rover Evoque și Land Rover Discovery Sport: motoare diesel mild-hybrid și un sistem nou de infotainment

Jaguar Land Rover introduce o serie de motorizări noi pentru SUV-urile Evoque și Discovery Sport. Ambele modele vor fi disponibile cu două unități diesel mild-hybrid la 48V cu puteri de 165 CP și 200 CP. În plus, britanicii propun niveluri noi de echipare și un sistem multimedia îmbunătățit.
Miercuri, 22 Aprilie 2020 | Masini electrice si hibride

Range Rover Evoque și Land Rover Discovery Sport primesc versiuni plug-in hybrid: 309 CP și autonomie electrică de până la 66 de kilometri

Range Rover Evoque și Land Rover Discovery Sport sunt disponibile în versiuni plug-in hybrid. Ambele modele mizează pe un motor pe benzină de 1.5 litri cu trei cilindri și un motor electric amplasat pe puntea spate. Sistemul PHEV livrează 309 cai putere, iar autonomia comunicată de britanici ajunge până la 66 de kilometri.
Vineri, 23 Noiembrie 2018 | Modele noi

Noul Range Rover Evoque, poze și informații oficiale: design ușor modificat, interior îmbunătățit și sisteme de propulsie mild-hybrid

Land Rover a prezentat noua generație a SUV-ului Range Rover Evoque. Modelul are acum un design ușor modificat, tehnologii noi și sisteme de propulsie mild-hybrid. Britanicii propun ceva mai mult spațiu la interior, performanțe sporite în off-road și sisteme de asistare moderne.
Joi, 22 Noiembrie 2018 | Modele noi

Update: Un nou teaser cu viitorul Range Rover Evoque: SUV-ul britanicilor debutează în 22 noiembrie

Land Rover a publicat un nou teaser cu a doua generație a modelului Range Rover Evoque. SUV-ul va fi prezentat astăzi, 22 noiembrie, în cadrul unui eveniment special din Londra. Britanicii pregătesc o serie de modificări atât la nivel tehnic, cât și la nivel estetic.
Duminica, 24 Iunie 2018 | Modele noi

Informații despre noua generație Range Rover Evoque: modificări discrete de design, platformă îmbunătățită și interior preluat de pe Velar

Noua generație Range Rover Evoque va fi prezentată în cursul acestui an. SUV-ul producătorului britanic va beneficia de modificări minore de design, de îmbunătățiri consistente la nivelul interiorului și de o platformă revizuită.
Marti, 28 Noiembrie 2017 | Modele noi

Noua generație Range Rover Evoque: apare în 2018 și va prelua interiorul lui Velar

A doua generație Range Rover Evoque se va lansa în toamna anului 2018 și va prelua interiorul lui Velar, în timp ce designul exterior și motorizările vor rămâne în mare parte aceleași.
Miercuri, 22 Iunie 2016 | Industrie

Războiul contra copiatorilor chinezi continuă: Land Rover nu primește patentul pe designul lui Evoque în China, dar dă în judecată Jiangling pentru copierea SUV-ului britanic

Land Rover nu a putut să obțină în China patentul pe liniile estetice ale Evoque pentru că "designul a fost prezentat anterior în alte țări". Totuși, britanicii îi cheamă la Tribunal pe cei de la Jiangling, care au copiat liniile lui Evoque pe modelul Landwind X7.
Marti, 21 Aprilie 2015 | General

Land Rover renunţă la războiul contra clonelor chinezeşti: "Acolo nu există legi"

După ce producătorul chinez Jiangling a copiat fără nicio ezitare Range Rover Evoque şi a prezentat SUV-ul propriu Landwind X7, oficialii britanici spun că nu au nicio soluţie de atac: "În China nu există legi, nimic nu ne protejează".
Luni, 06 Aprilie 2015 | Modele noi

Febra opulenţei se extinde în gama Land Rover: şi Range Rover Evoque va avea o versiune SVAutobiography

Land Rover a confirmat încă o versiune de lux SVAutobiography pentru unul dintre modelele sale. De această dată, este vorba despre Range Rover Evoque.
Duminica, 05 Aprilie 2015 | Modele noi

Gama Range Rover ar putea primi un model nou amplasat între Evoque și Sport

Gama Range Rover ar putea primi un al patrulea model care să acopere zona dintre compactul Evoque și Range Rover Sport. Acesta nou model ar putea fi lansat în 2018.
Luni, 22 Septembrie 2014 | PARIS 2014

Jaguar Land Rover va prezenta la Paris un sistem de afişaj pe parbriz cu laser, premieră în industrie

Englezii de la Jaguar Land Rover vor prezenta la Salonul Auto de la Paris o nouă tehnologie de afişaj pe parbriz tip HUD, care funcţionează cu laser.
Vineri, 20 Iunie 2014 | Intern

Ţiriac Auto a inaugurat un nou showroom Jaguar şi Land Rover în Bucureşti

Ţiriac Auto, dealer al mărcilor Jaguar, Land Rover şi Range Rover în România a inaugurat un nou showroom în Bucureşti. Acesta are o suprafaţă de 500 metri pătraţi şi este al şaselea centru din ţară dedicat acestor mărci.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 30 Octombrie 2013 | Modele noi

Ranger Rover Evoque ar putea primi un frate mai mare

Noua platformă modulară a englezilor de la Jaguar ar putea da viaţă viitorului SUV din gama Range Rover. Modelul ar putea deveni fratele mai mare al lui Evoque.
Luni, 29 Iulie 2013 | Modele noi

Land Rover plănuieşte versiuni RS pentru Range Rover Sport şi Evoque

Land Rover plănuieşte versiuni dopate oficial pentru Evoque şi RRS. Acest model a fost deja zărit de către fotografii spioni, iar sursele spun că va avea 540 CP.
Joi, 18 Iulie 2013 | Modele noi

Range Rover Evoque Cabrio va intra în producţia de serie în 2014

Versiunea decapotabilă a noului Range Rover Evoque va intra în producţia de serie anul viitor, spun surse apropiate constructorului din Marea Britanie.
Marti, 09 Aprilie 2013 | Modele noi

Land Rover ar putea construi un SUV mai mic decât Evoque

Englezii de la Land Rover se gândesc să abordeze nişa SUV-urilor de segment B, din ce în ce mai populară. Propunerea lor ar viza un frate mai mic al lui Evoque, care să fie mai accesibil şi cu 30 de centimetri mai scurt.
Luni, 01 Aprilie 2013 | Modele noi

Range Rover Evoque va primi mai multe facelift-uri în următorii ani

Range Rover Evoque, SUV-ul de succes al mărcii britanice, va adopta o strategie diferită de actualizări pentru a nu schimba dramatic aspectul exterior printr-un facelift la jumătatea ciclului de viaţă.
Miercuri, 27 Martie 2013 | Modele noi

Range Rover Sport, primele imagini oficiale ale noii generaţii

Englezii de la Range Rover au prezentat a doua generaţie a lui Range Rover Sport. Modelul are un design inspirat din cel al lui Evoque şi vine cu două motorizări: V6 diesel de 287 CP şi V8 benzină de 500 CP.
Luni, 10 Decembrie 2012 | Modele noi

Porsche Macan va avea un design inspirat din cel al lui Evoque

Porsche a decis să modifice design-ul lui Macan după apariţia pe piaţă a lui Range Rover Evoque, anunţă Automotive News. În ciuda inspiraţiei venite de la modelul britanic, Macan nu va fi o copie de Evoque, spun reprezentanţii mărcii.
Miercuri, 11 Aprilie 2012 | Tuning

Loder1899 a dezvoltat un pachet pentru Range Rover Evoque

Germanii de la Loder1899 au dezvoltat un pachet de modificări pentru Range Rover Evoque. SUV-ul englezesc primeşte un kit estetic alături de un plus de putere pentru motorul SD4.

Tag-uri similare

Range Rover Evoque, Evoque, Land Rover Evoque
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru