GLS

Sambata, 13 Noiembrie 2021 | Modele noi

Brabus prezintă un Mercedes-Maybach GLS de 800 de cai putere

Brabus a prezentat o versiune modificată a lui Mercedes-Maybach GLS. SUV-ul de lux produce acum 800 de cai putere.
Miercuri, 29 Septembrie 2021 | Modele noi

Centenar Maybach sărbătorit cu ediții speciale pentru Clasa S și GLS. Producție limitată la 100 de exemplare

Maybach a decis să marcheze "un secol de lux" cu o ediție specială pentru modelele Mercedes-Maybach Clasa S și GLS. Vor fi asamblate 100 de exemplare din fiecare.
Vineri, 23 Octombrie 2020 | Siguranta

Recall inedit pentru Mercedes-Benz în SUA: un defect la sigla iluminată de pe grilă poate dezactiva direcția SUV-urilor GLE și GLS

Mercedes-Benz a anunțat un recall pentru aproape 13.000 de unități GLE și GLS în Statele Unite. Sistemul electric al siglei iluminate de pe grilă nu este montat corespunzător și poate dezactiva funcții cheie precum direcția.
Marti, 12 Noiembrie 2019 | Modele noi

Primul SUV Mercedes-Maybach va fi prezentat în 21 noiembrie: modelul va avea la bază actualul Mercedes-Benz GLS

Mercedes-Maybach va expune primul SUV din gamă în cadrul Salonului Auto de la Guangzhou, China. Modelul are la bază actuala generație Mercedes-Benz GLS și promite mai mult spațiu pentru pasageri și modificări la interior.
Vineri, 19 Aprilie 2019 | Modele noi

Mercedes-Benz GLS va primi și versiuni de performanță: divizia AMG va fi responsabilă de noul proiect

Oficialii Mercedes-Benz au confirmat că noua generație GLS va fi disponibilă și în versiuni de performanță semnate de divizia AMG. Pentru moment, nemții nu au luat o decizie cu privire la o variantă Mercedes-Maybach.
Joi, 18 Aprilie 2019 | Modele noi

Mercedes-Benz a prezentat noua generație GLS: design îmbunătățit, versiune cu șase locuri și motorizări pe benzină cu sistem mild-hybrid

Mercedes-Benz GLS a primit o nouă generație. SUV-ul producătorului german are dimensiuni ceva mai generoase comparativ cu vechea versiune, un interior mult mai modern și motorizări pe benzină care integrează sisteme mild-hybrid. Totodată, clienții vor putea comanda și o variantă specială cu șase locuri.
Miercuri, 10 Aprilie 2019 | Modele noi

Noua generație Mercedes-Benz GLS va fi prezentată la New York: SUV-ul nemților promite mai mult spațiu interior și mai mult confort

Mercedes-Benz va expune noua generație GLS în cadrul Salonului Auto de la New York. Cel mai generos SUV din gama constructorului german va oferi mai mult spațiu pentru pasageri, va integra noua suspensie adaptivă E-Active Body Control și va beneficia de sisteme de asistare de ultimă generație.
Vineri, 18 Mai 2018 | Tehnologie

Mercedes-Maybach va introduce o tehnologie îmbunătățită pentru suspensii: "Șoferii vor putea merge mai bine pe drumurile dificile"

Mercedes-Baybach a dezvăluit că va îmbunătăți suspensia Magic Body Control și va introduce un nou mod de rulare pentru ca șoferii să conducă mai bine pe drumurile dificile.
Miercuri, 04 Noiembrie 2015 | Modele noi

Mercedes-Benz GLS aduce o restilizare cu schimbare de nume pentru fostul GL

Mercedes-Benz a prezentat noul GLS, un model pe care îl descrie drept S-Klasse-ul SUV-urilor. Vorbim, desigur, despre un facelift aplicat în gama GL.
Luni, 20 Iunie 2011 | Modele noi

Mercedes pregăteşte un rival pentru BMW X6

O sursă din cadrul Mercedes-Benz a anunţat că marca va lansa un rival pentru BMW X6 în 2014. Modelul se va numi GLS şi va fi construit şi în versiune AMG.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, modele noi Mercedes, BMW X6, Audi Q6, Mercedes GLS, GLS, rival BMW X6
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru