Hyundai i30 N

Joi, 17 Septembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini cu Hyundai i30 N facelift: modelul va primi cutie automată cu dublu-ambreiaj

Hyundai a publicat primele imagini oficiale cu i 30 N facelift, despre care afirmă că va primi noutăți de design și o cutie de viteze automată cu dublu-ambreiaj. Prezentarea oficială este programată în perioada următoare.
Marti, 14 Aprilie 2020 | Modele noi

Video. Hyundai introduce o transmisie automată pentru Veloster N: noua cutie ar putea fi disponibilă și pe viitorul i30 N facelift

Hyundai Veloster N va fi disponibil în scurt timp și cu o transmisie automată cu dublu ambreiaj. Cel mai probabil, această cutie va fi introdusă și pe viitorul Hot Hatch i30 N facelift, model care ar urma să fie prezentat spre finalul anului curent.
Joi, 09 Ianuarie 2020 | Modele noi

Video. Viitorul Hyundai i30 facelift, surprins în timpul testelor: modelul de clasă compactă ar putea fi lansat la Geneva

Hyundai pregătește o serie de îmbunătățiri pentru i30. Modelul de clasă compactă va primi modificări estetice minore, în timp ce varianta de performanță va fi echipată cu o transmisie automată.
Marti, 10 Septembrie 2019 | Modele noi

Hyundai a prezentat noul i30 N Project C: ediția specială a Hot Hatch-ului asiatic este mai ușoară și accelerează de la 0 la 100 km/h în 6 secunde

Hyundai i30 N Project C poate fi admirat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Ediția specială a Hot Hatch-ului asiatic are la bază versiunea i30 N, dar promite o masă totală mai mică și performanțe ușor îmbunătățite.
Luni, 09 Septembrie 2019 | Modele noi

Primul clip de prezentare al noului Hyundai i30 N Project C: versiunea limitată la 600 de unități va debuta la Frankfurt

Hyundai a publicat primul clip de prezentare al versiunii i30 N Project C. Ediția limitată la 600 de unități a fost echipată cu o serie de accesorii de caroserie din fibră de carbon. Prezentarea oficială va avea loc la Frankfurt.
Joi, 26 Iulie 2018 | Intern

Hot Hatch-ul Hyundai i30 N este disponibil și în România: start de la 37.000 de euro

Hot Hatch-ul Hyundai i30 N poate fi comandat și în România. Modelul este disponibil doar cu pachetul Performance care crește puterea motorului de 2.0 litri pe benzină de la 250 CP la 275 CP.
Sambata, 07 Iulie 2018 | Modele noi

Hyundai i30 N Fastback, surprins în timpul testelor: modelul de performanță debutează în cadrul Salonului Auto de la Paris

Hyundai testează viitorul i30 N Fastback pe circuitul german de la Nurburgring. Modelul de performanță ar urma să primească un pachet estetic agresiv și un motor turbo de 2.0 litri și 250 de cai.
Vineri, 22 Iunie 2018 | Modele noi

Hyundai i30 N-Line debutează în această vară: pachet estetic agresiv și comportament dinamic revizuit

Hyundai pregătește versiunea i30 N-Line. Modelul producătorului asiatic va fi prezentat în această vară și promite un pachet estetic agresiv și un comportament dinamic revizuit. Noul Hyunda i30 N-Line ar urma să ajungă în showroom-uri până la finalul anului curent.
Vineri, 08 Iunie 2018 | Modele noi

Hyundai va extinde gama N cu încă două serii: N Line și N Option vor fi disponibile pe numeroase modele ale mărcii

Hyundai va lansa în perioada următoare gamele N Line și N Option ca parte a gamei de performanță N, iar acestea vor fi disponibile pe o varietate de modele din cadrul mărcii asiatice.
Joi, 12 Aprilie 2018 | Modele noi

Atac direct asupra lui Ford Focus ST-Line: Hyundai pregătește lansarea versiunii i30 N-Line

Hyundai pregătește lansarea versiunii de echipare i30 N-Line. Aceasta ar urma să aibă elemente de caroserie inspirate de varianta de performanță i30 N și suspensii mai rigide comparativ cu versiunile "civile".
Vineri, 08 Septembrie 2017 | Modele noi

Hyundai i30 N debutează la Frankfurt: 275 de cai putere în urmărirea lui Golf GTI

Lansarea noului Hyundai i30 N, primul Hot Hatch din gama mărcii sud-coreene, are loc săptămâna viitoare la Salonul Auto de la Frankfurt.
Marti, 01 August 2017 | General

Nemții și apetitul pentru hot hatch-uri: toate exemplarele i30 N First Edition destinate pieței din Germania s-au epuizat în doar două zile

Toate cele 100 de exemplare Hyundai i30 N First Edition destinate pieței din Germania s-au epuizat în doar două zile. Producătorul asiatic are mare încredere în viitorul hot hatch-ului compact.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 17 Iulie 2017 | Modele noi

Hyundai i30 N deschide pofta pentru mașini sportive: „Ne dorim ca viitoarele noastre modele să fie văzute ca mașini gata să îți ofere plăcerea de a conduce”

Lansarea noului Hyundai i30 N, primul produs al diviziei de performanță N, deschide drumul unor modele viitoare care pun mare accent pe ținuta de drum.
Joi, 13 Iulie 2017 | Modele noi

Gama i30 primește modele noi: Hyundai i30 N pentru amatorii de performanță și i30 Fastback pentru cei care preferă stilul coupe

Versiunea de performanță Hyundai i30 N are un motor turbo cu 4 cilindri de 275 de cai putere, în timp ce Hyundai i30 Fastback se adresează clienților care preferă un design de tip coupe cu 4 uși.
Vineri, 07 Iulie 2017 | Modele noi

Hot hatch cu sânge asiatic: Hyundai prezintă două teasere video cu viitorul i30 N

i30 N, versiunea de performanță a compactei Hyundai, este tot mai aproape de debut. Dar până atunci, sud-coreenii ne oferă două clipuri teaser cu viitorul hot hatch.
Marti, 11 Aprilie 2017 | Modele noi

Hyundai are multe de dovedit: înainte de lansare, i30 N își va face încălzirea în Cursa de 24 de ore de la Nurburgring

Hyundai a anunțat că va participa la Cursa de 24 de ore de la Nurburgring cu două exemplare ale hot hatch-ului i30. Acestea vor fi cât mai apropiate de versiunea de stradă a mașinii.
Miercuri, 15 Martie 2017 | Modele noi

Imagini proaspete cu viitorul Hyundai i30 N: modelul de performanţă este testat pe zăpezile din Suedia

Hyundai a publicat imagini şi un clip video de la testele efectuate în Suedia cu i30 N, modelul de performanţă care va fi dezvăluit în a doua jumătate a anului.
Marti, 14 Februarie 2017 | Modele noi

Hyundai i30N va fi un hot hatch de temut: modelul coreean va dezvolta 275 de cai putere

În cadrul unei prezentări desfășurate în Coreea de Sud, Hyundai a dezvăluit performanțele viitorului i30 N. Hot hatch-ul va oferi 250, respectiv 275 de cai putere.
Joi, 29 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Adevăr sau provocare? Conceptul care anunță primul Hot Hatch Hyundai are 380 de cai și tracțiune integrală

Hyundai RN30 a fost prezentat astăzi la Paris și anunță o viitoare versiune sportivă a compactei i30. Dacă-și va menține motorul în varianta de serie, noul model va fi cel mai puternic Hot Hatch non-premium de pe piață.
Joi, 08 Septembrie 2016 | Modele noi

Coreenii sunt ambițioși: noul i30 și variantele sale vor ajuta Hyundai să devină cel mai vândut brand asiatic din Europa

Hyundai nu se mulțumește doar cu lansarea noului i30. Sud-coreenii declanșează o adevărată ofensivă bazată pe modelul compact.

Tag-uri similare

modele noi Hyundai, Hyundai i30, noutati Hyundai, poze Hyundai, Hyundai i30 N, concept Hyundai, concepte Hyundai, masini noi Hyundai, Hyundai de performanta, motor Hyundai i30
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru