Rezultate EuroNCAp

Miercuri, 05 Decembrie 2018 | Siguranta

Noi rezultate Euro NCAP: o stea pentru noul Jeep Wrangler, niciuna pentru Fiat Panda. Alte 7 modele au primit calificativ maxim

Cea mai recentă sesiune de teste organizată de Euro NCAP a inclus 9 modele. Audi Q3, BMW X5, Hyundai Santa Fe, Jaguar I-Pace, Peugeot 508 și Volvo S60/V60 au reușit să obțină calificativul maxim. Marea dezamăgire vine din partea lui Jeep Wrangler, modelul american reușind să termine cu o singură stea. În același timp, Fiat Panda calcă pe urmele lui Punto și primește zero stele.
Miercuri, 05 Iulie 2017 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: 5 stele pentru Arteon, Stelvio, Ibiza, Insignia și i30. Noul Civic ia 4 stele, Mustang dezamăgește cu 3 stele

EuroNCAP a publicat cele mai noi rezultate ale sesiunii sale de testare. Marea surpriză a fost Seat Ibiza, iar dezamăgirile s-au consemnat în contul modelelor Honda Civic și Ford Mustang.
Miercuri, 30 Noiembrie 2016 | Siguranta

Audi Q2, Ford Edge şi Hyundai Ioniq au primit 5 stele la testele EuroNCAP. Suzuki Ignis, 3 stele in testul standard

Audi Q2, Ford Edge şi Hyundai Ioniq au obţinut calificativul maxim în testele EuroNCAP, în timp ce Suzuki Ignis a primit doar 3 stele în testul standard şi 5 stele în testul cu pachetul opţional de siguranţă.
Miercuri, 31 August 2016 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: Toyota Hilux, 3 stele în testul standard. Renault Scenic şi Subaru Levorg au primit punctaj maxim

Toyota Hilux a primit doar 3 stele EuroNCAP în testul standard, însă a obţinut punctaj maxim atunci când a fost echipat cu un kit special de siguranţă. În aceeaşi sesiune, Renault Scenic şi Subaru Levorg au primit 5 stele.
Joi, 17 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Dacia: ”Nu vom ținti cinci stele EuroNCAP și nici nu vom oferi sisteme de siguranță de ultimă generație”

Într-o conferință de presă desfășurată la Salonul de la Frankfurt, un oficial Dacia a declarat că brandul nu va ținti punctajul maxim în cadrul testelor EuroNCAP.
Miercuri, 24 Iunie 2015 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: 5 stele pentru Skoda Superb, 4 stele pentru Hyundai i20 și 3 stele pentru Fiat Panda Cross

EuroNCAP a publicat rezultatele celei mai recente sesiuni de testare de siguranță. Skoda Superb a obținut cinci stele de siguranță, în timp ce Hyundai i20 a primit patru stele și Fiat Panda Cross a a fost notat cu trei stele.
Miercuri, 22 Aprilie 2015 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: 5 stele pentru Renault Espace şi Suzuki Vitara, 4 stele pentru Mazda2 şi Fiat 500X

Renault Espace şi Suzuki Vitara au primit 5 stele, iar Mazda2 şi Fiat 500X au adunat 4 stele în cadrul celei mai recente sesiuni de teste de siguranţă realizată de EuroNCAP.
Miercuri, 25 Februarie 2015 | Siguranta

EuroNCAP introduce reguli de testare draconice: Audi TT primeşte doar patru stele

EuroNCAP a publicat astăzi rezultatele primelor teste derulate în 2015, efectuate conform unor criterii mai stricte. De data aceasta, niciun model testat nu a obţinut cinci stele de siguranţă.
Miercuri, 03 Decembrie 2014 | Siguranta

Noi rezultate EuroNCAP: Passat și Mondeo primesc cinci stele, însă Mini, Smart și Opel Corsa reușesc doar patru

EuroNCAP a publicat astăzi rezultatele ultimei sale sesiuni de testare pentru anul 2014. 12 modele au fost probate de organismul european independent, iar punctajul de cinci stele nu a revenit decât pentru şapte dintre ele.
Miercuri, 14 Mai 2014 | Siguranta

EuroNCAP: Patru stele pentru noul Hyundai i10 şi cinci stele pentru Mercedes-Benz C-Klasse

Specialiştii de la EuroNCAP au publicat rezultatele celei de-a doua sesiuni de teste din 2014, care a avut ca subiect două modele: noua generaţie a lui Hyundai i10 şi Mercedes-Benz C-Klasse.
Miercuri, 27 Noiembrie 2013 | Siguranta

EuroNCAP: Doar 4 stele pentru BMW i3, Nissan Note, Ford EcoSport şi VW Transporter

EuroNCAP a publicat astăzi rezultatele celei mai noi sesiuni de testare. Rezultatele nu au fost atât de bune pentru BMW i3, Ford Ecosport, Nissan Note şi Volkswagen Transporter. Toate au obţinut patru stele.
Miercuri, 23 Octombrie 2013 | Siguranta

EuroNCAP: 5 stele pentru Mercedes-Benz CLA, Peugeot 2008, Jeep Cherokee şi Suzuki SX4

EuroNCAP a publicat rezultatele unei noi sesiuni de teste de siguranţă. De data aceasta, cele patru modele testate au reuşit să obţină cinci stele de siguranţă fiecare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 26 Iunie 2013 | Siguranta

EuroNCAP: 5 stele pentru Honda CR-V şi Citroen C4 Picasso

EuroNCAP a publicat rezultatele unei noi sesiuni de teste. De data aceasta, organismul a testat doar două modele noi, Honda CR-V şi Citroen C4 Picasso, ambele cotate cu cinci stele de siguranţă.
Miercuri, 19 Decembrie 2012 | Siguranta

EuroNCAP: 3 stele pentru "tripleţii" Aygo, C1 şi 107

EuroNCAP a publicat astăzi rezultatele testelor de siguranţă pentru Citroen C1, Toyota Aygo şi Peugeot 107. Cele trei modele au obţinut doar trei stele de siguranţă.
Miercuri, 28 Noiembrie 2012 | Siguranta

EuroNCAP: 14 modele au obţinut 5 stele de siguranţă, Lodgy a obţinut 3 stele

Belgienii de la EuroNCAP au publicat rezultatele unei noi sesiuni de teste. Aceasta a vizat 15 modele, dintre care 14 au obţinut cinci stele de siguranţă.
Miercuri, 28 Noiembrie 2012 | Siguranta

Dacia Lodgy a obţinut 3 stele EuroNCAP

EuroNCAP a publicat rezultatele ultimei sesiuni de teste, în care a fost încercat şi monovolumul de la Dacia - Lodgy. Monovolumul Dacia produs în Tanger a obţinut trei stele de siguranţă.
Miercuri, 29 August 2012 | Siguranta

EuroNCAP: 5 stele pentru Audi A3, Ford B-Max, Renault Clio, Volvo V40 şi Kia Cee'd

Noua sesiune de teste a celor de la EuroNCAP a relevat un rezultat de excepţie pentru Volvo V40, alături de cinci stele pentru Audi A3, Ford B-Max, Renault Clio şi Kia Cee'd. Noul Isuzu D-Max a obţinut doar patru stele de siguranţă.
Miercuri, 22 Februarie 2012 | Siguranta

EuroNCAP: Jeep Compass dezamăgeşte cu doar 2 stele. Honda Civic impresionează

Jeep Compass a primit doar două stele la testele de siguranţă EuroNCAP. În aceeaşi sesiune de teste, noul Honda Civic a primit cinci stele de siguranţă.
Joi, 04 Martie 2010 | Siguranta

Dezamagire la EuroNCAP: Un singur model de cinci stele - Toyota Verso

Ultima sesiune de teste EuroNCAP a marcat o serie de rezultate dezamagitoare. Seat Exeo, Nissan Cube si Kia Venga au pbtinut patru stele iar codasul Citroen Nemo doar trei. Motive de lauda are doar Toyota Verso cu cinci stele.

Tag-uri similare

EuroNCAP, teste EuroNCAP, rezultate EuroNCAp, Kia Venga, Toyota Verso, Nissan Cube, Citroen Nemo crash test, Citroen Nemo Multispace, Kia Venga crash-test, Nissan Cube Crash-test
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru