Toyota Verso

Luni, 12 Mai 2014 | Modele noi

Toyota Verso-S, monovolumul de clasă mică al japonezilor, a primit un facelift

Toyota a aplicat o restilizare în gama Verso-S, pentru a-şi aduce monovolumul de segment B în linie cu noul său limbaj estetic.
Luni, 02 Decembrie 2013 | Modele noi

Toyota Verso 1.6 D-4D – primul model japonez cu motor diesel BMW

Toyota a anunţat astăzi debutul primului său model echipat cu motor diesel BMW. Este vorba despre familistul Verso, care se va bucura de serviciile unui diesel de 1.6 litri disponibil şi pe BMW Seria 1.
Miercuri, 19 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Toyota Verso - primele imagini oficiale ale faceliftului aşteptat la Paris

Toyota a dezvăluit astăzi primele imagini şi informaţii ale noului Verso, monovolumul japonez supus unui facelift pe care îl vom vedea live, săptămâna viitoare, la Paris.
Luni, 10 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Toyota Auris Tourer şi Verso - noile surprize aşteptate la Paris

Toyota va expune la Salonul de la Paris, pe lângă noua generaţie Auris, şi prima variantă break a modelului compact, alături de monovolumul Verso.
Joi, 07 Iunie 2012 | Premii auto

JD Power Germania: Mercedes-Benz bate Toyota şi Mitsubishi

Studiul JD Power desfăşurat în Germania în acest an a scos la iveală faptul că Mercedes-Benz este în topul satisfacţiei clienţilor. Marca germană este urmat de Toyota şi Mitsubishi.
Miercuri, 13 Aprilie 2011 | Industrie

Cinci fabrici Toyota din Europa opresc temporar producţia în lipsă de piese

A venit rândul fabricilor Toyota din Europa să fie afectată de imposibilitatea furnizorilor japonezi de a le oferi piese în urma evenimentelor petrecute în luna martie. Cinci fabrici Toyota din Europa vor fi închise timp de opt zile.
Sambata, 06 Noiembrie 2010 | General

Toyota a livrat 20 de milioane de maşini în Europa

Constructorul japonez Toyota a livrat săptămâna aceasta în Europa automobilul cu numărul 20 de milioane. Frumoasa sumă a fost atinsă la 50 de ani de la debutul niponilor pe piaţa de pe Bătrânul Continent.
Joi, 04 Martie 2010 | Siguranta

Dezamagire la EuroNCAP: Un singur model de cinci stele - Toyota Verso

Ultima sesiune de teste EuroNCAP a marcat o serie de rezultate dezamagitoare. Seat Exeo, Nissan Cube si Kia Venga au pbtinut patru stele iar codasul Citroen Nemo doar trei. Motive de lauda are doar Toyota Verso cu cinci stele.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru