Toyota a livrat 20 de milioane de maşini în Europa

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 06.11.2010
Constructorul japonez Toyota a livrat săptămâna aceasta în Europa automobilul cu numărul 20 de milioane. Frumoasa sumă a fost atinsă la 50 de ani de la debutul niponilor pe piaţa de pe Bătrânul Continent.

Săptămâna aceasta, constructorul japonez Toyota a reuşit să ajungă la frumoasa cifră de 20 de milioane de maşini livrate în Europa. Automobilul cu numărul 20 de milioane este un exemplar al modelului Verso, de culoare albastru închis, care dispune de propulsorul de 2.0 litri D-4D.

Acesta i-a fost înmânat lui Gabriel Jimenez din Valencia de către Miguel Fonseca, vicepreşedintele de vânzări şi marketing Toyota Europa, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Madrid. La eveniment, au fost prezenţi şi Orhan Ozer, preşedinte şi CEO Toyota Turcia, Katsuhito Ohno, preşedinte Toyota Spania şi Jacques Pieraerts, vicepreşedinte Toyota Spania.

"Suntem onoraţi şi încântaţi să sărbătorim acest eveniment important. Toyota a devinit un sinonim al calităţii superioare şi al inovaţiei în mintea clienţilor încă de acum 50 de ani, când primele modele păşeau în Europa . Vom rămâne concetraţi pe îmbunătăţirea satisfacţiei clienţilor noştri, aşa cum a dorit fondatorul nostru Kiichiro Toyoda", a declarat Miguel Fonseca.

"Acesta este primul meu model Toyota şi sunt foarte încântat.

Mă simt onorat să devin proprietarul vehiculului cu numărul 20 de milioane. Am ales Verso deoarece are un raport calitate-preţ bun, oferă mult spaţiu interior şi, bineînţeles, performanţe bune. Sunt convins că familia mea şi cu mine ne vom bucura de această maşină", au fost cuvintele lui Gabriel Jimenez.

În anul 2000, Toyota împlinea 40 de ani de când activa pe piaţa auto din Europa şi reuşea să livreze 10 milioane de exemplare. După 10 ani de la acel eveniment, constructorul japonez a reuşit să ajungă la 20 de milioane de maşini vândute pe Bătrânul Continent.

Via | Toyota

Comentarii (1)

  • felicitari pentru Toyota si pentru propietar : s-o stapanesti sanatoasa !
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru