Teste EuroNCAP

Miercuri, 06 Martie | Siguranta

EuroNCAP: Producătorii trebuie să includă mai multe butoane fizice dacă vor notă maximă

Organismul de siguranță rutieră EuroNCAP îndeamnă producătorii de mașini să includă mai multe butoane fizice pentru siguranța șoferului. Acesta va fi un criteriu care va trebui respectat pentru ca modelele să fie notate cu 5 stele.
Miercuri, 06 Decembrie 2023 | Siguranta

EuroNCAP: 5 stele pentru Volkswagen ID.7, BMW Seria 5 și 3 modele chinezești

EuroNCAP a realizat o nouă serie de teste de siguranță pentru 11 modele noi. Dintre acestea, 8 modele noi au obținut 5 stele, inclusiv noile Volkswagen ID.7, BMW Seria 5 și Mercedes EQE SUV.
Miercuri, 04 Decembrie 2019 | Siguranta

Euro NCAP: 12 modele testate în cea mai nouă sesiune. 5 stele pentru Octavia, Captur, Kuga, Taycan și Model X, 4 stele pentru Peugeot 2008

Tesla Model X, Porsche Taycan, Audi Q7, Renault Captur, Skoda Octavia, Ford Kuga, Ford Mondeo facelift și Subaru Forester au obținut 5 stele de siguranță în urma celor mai recente teste ale Euro NCAP. Peugeot 2008, Volkswagen Sharan și Seat Alhambra au încheiat cu 4 stele, în timp ce Jeep Renegade facelift a fost notat cu 3 stele de siguranță.
Sambata, 08 Septembrie 2018 | Siguranta

Testele Euro NCAP: cum sunt realizate și prin ce probe trec mașinile în încercarea de a bifa mult-râvnitele cinci stele

Cu toții știm că testele de siguranță Euro NCAP sunt reperul european când vine vorba de siguranța auto. Cum se realizează aceste teste? Care sunt probele la care este supusă o mașină? Cât este considerat valabil un rezultat? Automarket îți răspunde la aceste întrebări importante.
Miercuri, 06 Septembrie 2017 | Siguranta

Noi rezultate Euro NCAP: Șase modele cu 5 stele, 4 stele pentru electrica Ampera-e, rezultate amestecate pentru Kia

Cea mai recentă sesiune de testare Euro NCAP a pus sub lupă 9 modele recent lansate în Europa. Rezultatele și concluziile inginerilor organizației europene sunt interesante.
Miercuri, 31 Mai 2017 | Siguranta

Skoda Kodiaq a trecut testul siguranței: 5 stele EuroNCAP. Nissan Micra a primit 4 stele, Suzuki Swift doar 3

Skoda Kodiaq a primit 5 stele în cel mai recent test de siguranță EuroNCAP, în timp ce Nissan Micra a primit un calificativ de 4 stele. Suzuki Swift a fost recompensat cu numai 3 stele.
Miercuri, 12 Aprilie 2017 | Siguranta

Noua generație BMW Seria 5 își respectă blazonul: 5 stele în testele de siguranță EuroNCAP

BMW Seria 5 a primit 5 stele în testele de siguranță EuroNCAP, una dintre puținele probleme fiind semnalate la activarea airbag-ului pentru genunchi de pe scaunul șoferului.
Miercuri, 30 Noiembrie 2016 | Siguranta

Audi Q2, Ford Edge şi Hyundai Ioniq au primit 5 stele la testele EuroNCAP. Suzuki Ignis, 3 stele in testul standard

Audi Q2, Ford Edge şi Hyundai Ioniq au obţinut calificativul maxim în testele EuroNCAP, în timp ce Suzuki Ignis a primit doar 3 stele în testul standard şi 5 stele în testul cu pachetul opţional de siguranţă.
Miercuri, 26 Octombrie 2016 | Siguranta

Fiat Tipo dezamăgeşte la EuroNCAP: 3 stele în varianta standard a testului. Sistemul de frânare automată nu funcţionează în oraş

Fiat Tipo a obţinut doar 3 stele în testul standard de siguranţă EuroNCAP, iar sistemul de frânare automată de urgenţă nu a reuşit să evite niciun impact la viteze mai mici de 20 km/h.
Miercuri, 31 August 2016 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: Toyota Hilux, 3 stele în testul standard. Renault Scenic şi Subaru Levorg au primit punctaj maxim

Toyota Hilux a primit doar 3 stele EuroNCAP în testul standard, însă a obţinut punctaj maxim atunci când a fost echipat cu un kit special de siguranţă. În aceeaşi sesiune, Renault Scenic şi Subaru Levorg au primit 5 stele.
Miercuri, 20 Aprilie 2016 | Siguranta

Primul test de siguranţă EuroNCAP pentru sistemul de frânare de urgenţă la detectarea pietonilor: Toyota Prius a primit 5 stele

EuroNCAP a efectuat primul test de siguranţă pentru sistemul de frânare de urgenţă la detectarea pietonilor, în cadrul căruia Toyota Prius a primit 5 stele. În plus, organizaţia a inaugurat şi primul rating dual pentru un model.
Vineri, 08 Aprilie 2016 | Siguranta

EuroNCAP a testat cvadriciclurile, vehiculele care pot fi conduse de la 16 ani: punctaj maxim de două stele

Cel mai recent test EuroNCAP a implicat patru microcar-uri, adică o serie de cvadricicluri, vândute și în România, care pot fi conduse de la vârsta de 16 ani. Trei dintre ele au obținut doar o stea.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 02 Decembrie 2015 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: noile Renault Megane şi Opel Astra primesc cinci stele, la fel ca alte 9 maşini lansate recent. Doar două stele pentru Lancia Ypsilon

Renault Megane, Renault Talisman, Opel Astra, BMW X1, Kia Optima şi Kia Sportage sunt doar câteva dintre maşinile testate de EuroNCAP în această toamnă la capitolul siguranţă. Majoritatea au luat 5 stele.
Marti, 10 Noiembrie 2015 | Siguranta

Din ce în ce mai puţine maşini vor lua 5 stele EuroNCAP: sistemele de detecţie a pietonilor vor fi incluse în notă

EuroNCAP va include în rating din 2016 şi eficienţa sistemelor de detecţie a pietonilor cu frânare de urgenţă, întrucât acestea reduc numărul coliziunilor cu pietoni cu 20%. Maşinile vor obţine din ce în ce mai greu punctajul maxim.
Miercuri, 24 Iunie 2015 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: 5 stele pentru Skoda Superb, 4 stele pentru Hyundai i20 și 3 stele pentru Fiat Panda Cross

EuroNCAP a publicat rezultatele celei mai recente sesiuni de testare de siguranță. Skoda Superb a obținut cinci stele de siguranță, în timp ce Hyundai i20 a primit patru stele și Fiat Panda Cross a a fost notat cu trei stele.
Miercuri, 22 Aprilie 2015 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: 5 stele pentru Renault Espace şi Suzuki Vitara, 4 stele pentru Mazda2 şi Fiat 500X

Renault Espace şi Suzuki Vitara au primit 5 stele, iar Mazda2 şi Fiat 500X au adunat 4 stele în cadrul celei mai recente sesiuni de teste de siguranţă realizată de EuroNCAP.
Miercuri, 25 Februarie 2015 | Siguranta

EuroNCAP introduce reguli de testare draconice: Audi TT primeşte doar patru stele

EuroNCAP a publicat astăzi rezultatele primelor teste derulate în 2015, efectuate conform unor criterii mai stricte. De data aceasta, niciun model testat nu a obţinut cinci stele de siguranţă.
Miercuri, 03 Decembrie 2014 | Siguranta

Noi rezultate EuroNCAP: Passat și Mondeo primesc cinci stele, însă Mini, Smart și Opel Corsa reușesc doar patru

EuroNCAP a publicat astăzi rezultatele ultimei sale sesiuni de testare pentru anul 2014. 12 modele au fost probate de organismul european independent, iar punctajul de cinci stele nu a revenit decât pentru şapte dintre ele.
Miercuri, 05 Noiembrie 2014 | Siguranta

EuroNCAP: 5 stele pentru Tesla Model S, noua Fabia, BMW 2 Active Tourer şi Nissan Pulsar. Megane facelift urcă la patru stele după retestare

Cele mai recente rezultate EuroNCAP aduc patru noi maşini care primesc maximum de stele posibile şi una care adună doar trei stele. În plus, retestarea lui Renault Megane urcă rating-ul modelului francez de la 3 la 4 stele.
Miercuri, 04 Iunie 2014 | Siguranta

EuroNCAP pune la încercare noul Renault Twizy: 6 puncte din 16 posibile

Organismul independent EuroNCAP a publicat rezultatele testelor de siguranţă pentru categoria cvadriciclurilor grele, printre care se numără şi Renault Twizy. Spre deosebire de autovehicule, acestea nu primesc stele de siguranţă, ci doar puncte.

Tag-uri similare

siguranta, EuroNCAP, teste EuroNCAP, rezultate EuroNCAp, ESP, Kia Venga, Toyota Verso, Nissan Cube, Citroen Nemo crash test, Citroen Nemo Multispace
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru