Tunerul ABT și-a îndreptat atenția către Volkswagen Golf R: Hot Hatch-ul nemților primește o suspensie mai rigidă și un plus de 50 CP

de Cornel Șocariciu
Vineri, 26.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerul ABT a pregătit un pachet de performanță pentru Volkswagen Golf R. În urma modificărilor aduse, Hot Hatch-ul constructorului german oferă 350 CP și 440 Nm.

În urmă cu câteva zile, ABT Sportsline a prezentat pachetul de performanță dezvoltat special pentru Skoda Octavia Combi RS. Acum, tunerul german oferă primele informații despre kit-ul pregătit pentru Hot Hatch-ul Volkswagen Golf R.

Standard, motorul de 2.0 litri oferă 300 de cai putere și 400 Nm. Cu ajutorul pachetului ABT Power, resursele propulsorului pe benzină cresc până la 350 CP și 440 Nm. Din păcate, oficialii ABT Sportsline nu au oferit detalii cu privire la viteza maximă sau la timpul necesar pentru sprintul de la 0 la 100 km/h.

De asemenea, tunerul german a pregătit suspensii mai rigide, dar și un sistem de evacuare modificat. Acesta din urmă integrează patru terminații, fiecare dintre ele având diametrul de 102 mm.

Așa cum era de așteptat, ABT Sportsline propune și un pachet generos de jante cu dimensiuni cuprinse între 18 și 20 de inch.

Comentarii (1)

  • sapphire
    si a vazut cineva un ABT Golf vreodata la noi in Romania ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru