Viitorul concept de lux Mercedes începe să se dezvăluie: va avea uşi de tip fluture şi se va numi Vision Mercedes-Maybach 6 (video)

de Daniel Popescu
Miercuri, 17.08.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a publicat un teaser video cu noul concept de lux pe care îl va prezenta joi, iar principala atracţie este că uşile se deschid în plan vertical.

Mercedes ne delectează cu noi informaţii despre conceptul pe care îl va dezvălui oficial joi cu ocazia concursului de eleganţă care va avea loc în Statele Unite la Pebble Beach, California.

După ce până acum am văzut doar câteva imagini mai mult sau mai puţin misterioase, constructorul german a publicat un teaser video care scoate în evidenţă că noul concept va avea uşi de tip fluture, după un model împrumutat de la Mercedes SLS AMG. În contextul în care noul concept este dezvoltat sub brandul Mercedes - Maybach, uşile cu deschidere in plan vertical ar putea reprezenta o facilitate unică în segmentul de lux, cu care producătorul german să obţină clienţi noi.

Cel puţin pentru moment, conceptul este cunoscut formal sub numele de Vision Mercedes-Maybach 6.

Urmareste Automarket
Anterior, Daimler a confirmat că vorbim despre o maşină cu o lungime de aproape 6 metri, deci cu aproape un metru peste actuala generaţie S-Klasse, limuzina gamei actuale germane.
Nu există încă informaţii legate de tipul de propulsie utilizat pe conceptul german, însă primele zvonuri indică un potenţial motor electric de putere ridicată, iar presa speculează că Mercedes lucrează deja la o versiune de producţie.

Marca Maybach a fost eliminată de Daimler din propriul portofoliu acum patru ani, în locul său fiind construite versiuni de lux ale lui S-Klasse botezate cu numele fostului brand. Astăzi, exclusivistul Mercedes-Maybach S600 este singurul model din actuala gamă care poartă numele fostei mărci, însă noul concept ne oferă indicii legate de un potenţial coupe high-end.

Via Leftlane News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru