Volkswagen Transporter T6: prima schiţă a noii generaţii

de Bogdan Mirică
Joi, 19.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat prima schiţă a noii generaţii Transporter T6, programată să debuteze oficial în cadrul Salonului Auto de la New York, la începutul lunii aprilie.

Volkswagen a publicat prima schiţă a noii generaţii Transporter. Modelul, recunoscut în interiorul companiei după indicativul T6, va fi dezvăluit oficial în cadrul Salonului Auto de la New York, programat să îşi deschidă porţile la începutul lunii aprilie.

Deşi publicul se aşteaptă la o revoluţie tehnică, noua generaţie nu va aduce foarte multe îmbunătăţiri, fiind dezvoltată pe aceeaşi platformă ca modelul actual.

De asemenea, din punct de vedere estetic, designul va fi unul evoluat şi inspirat de conceptul Tristar, dezvăluit în toamna anului trecut, la salonul vehiculelor comerciale, desfăşurat la Hanovra. Vom vedea în mod cert grila frontală a noului Passat şi liniile angulare specifice noii filosofii de design.

Volkswagen Tristar Concept, expus în toamnă la salonul automobilelor utilitare.

Nici la interior nu se aşteaptă o revoluţie. Designul conservator se va păstra, dar Transporter va deveni ceva mai contemporan mulţumită introducerii unor ecrane multimedia noi.

Nu există informaţii despre gama de motorizări pe care o va adopta noul Transporter, însă mai multe surse fac referire la ceea ce se ascundea sub capota conceptului Tristar: un diesel cu patru cilindri de 2.0 litri, cu 200 de cai putere şi 450 de Nm transmişi ambelor axe cu ajutorul unei tracţiuni integrale 4 Motion.

Noua generaţie Volkswagen T6 se va materializa luna viitoare, însă debutul comercial va avea loc ceva mai târziu, în a doua jumătate a acestui an.

Comentarii (11)

  • Tembelus Rex
    Aceeasi linie....aceeasi filozofie de design.....EVOLUTIE FARA REVOLUTIE.......nimic nou sub soare ..........probabil ca si pana acum va avea un cuvant de spus la confort, materiale interioare, prelucrare.......asta se pare ca prinde si se vinde din curtea lor......oricum nejustificat de scumpa in versiunile alea smechere de pasageri......mai scumpa si decat un monovolum mare.....
    13 10
  • ai dreptate...f scumpa. Am configurat acum un an un T6. O minune de masina pentru drumuri lungi....dar cam atat. Pretul ajunge sa fie exorbitant iar designul...hmm.
    9 10
  • @ Automarket
    Salonul de la New York ? VW Group inca nu s-a decis in privinta comercializarii pe piata din SUA a gamei sale comerciale . VW Transporter T6 va avea premiera pe 15 aprilie 2015 la Amsterdam .
    5 2
  • Suleyman Cunoscatoru
    Dar cum ati vrea sa arate un microbus ? Nu cumva doriti designul lui BMW X6 sau Mercedes S-CLASS ?

    Am trait sa aud si asta...
    13 12
  • antonny
    tot Mercedes e tatic
    11 12
  • johanis
    dupa cum e schita, eu va spun ca va fi o masina fiabila.

    ce imi place e ca masina are linii drepte.
    eu lucrez la tinichigerie/vopsitorie, se repara usor !

    design-ul e extraordinar, recunosti ca e un VW :)
    8 14
  • Catalin
    @Suleyman: ca un Transit mi-ar placea sa arate - Fordul Transit are de le generatie la generatie un alt desen, o alta forma. Espace (nu in aceeasi categorie) are un alt desen. VW este in continuare o cutie
    6 11
  • Suleyman Cunoscatoru
    @Catalin: deci VW T6 Microbus este o cutie, iar Tranzit are un design de coupe cu 4 usi. Am inteles ideea. Data viitoare sa nu mai zici la nimeni.

    Normal ca tot schimba designul de la o generatie la alta, deoarece niciodata nu-l nimeresc :)))))))) Iar transit face parte din alta categorie, ala e cel mai dulap dintre dulapuri.
    6 7
  • TREZIREAAAAAA
    Schita ? Cat de greu e sa schitezi o cutie ?? E geometrie de clasa a 6-a

    Mai vine cate un nea gheorghe kabanos sau mai stiu eu cine sa ne explice noua cat de complexa si artistica e creatia sa si gata...fraierii saliveaza! Da ! Asa trebuie sa arate o masina dom'le! Aruncati cu pietre in evolutie! Evolutia e un diavol !!!

    VITO, TRAFIC, VIVARO... va dau n exemple de dube care arata mult mai bine
    11 2
  • @johanis
    Tabla dreapta si fiabilitatea NU sunt acelasi lucru ! dar deh, cam asta e cultura celor care cumpara volkswagen.
    8 1
  • facelift toata ziua, cel putin dupa schita
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru