Zvonuri: următorul Ford Mustang ar putea avea tracțiune integrală și versiune hibridă

de Petre Barac
Joi, 19.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Următoarea generație a modelului Ford Mustang ar putea fi lansată în următorii 2-3 ani, va avea tracțiune integrală și o versiune hibridă, potrivit informațiilor publicate de presa americană.

Actuala generație Mustang este și prima comercializată oficial în Europa. Modelul american a ajuns și în România în 2015, disponibil în versiuni coupe și cabrio, cu un preț de pornire de 35.000 de euro cu TVA inclus.

Deși viitoarea generație a modelului nu este așteptată prea curând, presa americană a publicat deja primele informații referitoare la următorul Mustang.

Potrivit The Detroit Bureau, Ford Mustang va avea o nouă generație în jurul anului 2020, iar compania ia în calcul să ofere posibilitatea tracțiunii integrale și o versiune plug-in hibrid.

Un oficial Ford a declarat că “un Mustang hibrid ar ajuta la creșterea potențialului Mustang” în Europa și China. În plus, tracțiunea integrală ar face din viitorul Ford Mustang un model mai atractiv pentru piețele cu o climă mai rece.

Via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru