Adam Parr ar putea fi deveni preşedinte al FOTA în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 25.08.2010
Publicaţia italiană Autosprint a dezvăluit viitoarea structură de conducere a FOTA: Adam Parr va fi preşedinte, iar Franz Tost vicepreşedinte.

Formula One Teams Association (FOTA), organizaţia echipelor din Marele Circ, are o structură de conducere care se schimbă anual, pe baza deciziei unanime a reprezentaţilor săi.

Chiar dacă următorul preşedinte va fi ales abia la începutul anului viitor, publicaţia italiană Autosprint a dezvăluit miercuri posibila structură de conducere a forului.

Astfel, sursa citată susţine că Adam Parr, preşedintele echipei Williams, va prelua funcţia de preşedinte de la Martin Whitmarsh, în timp ce Franz Tost, şeful Scuderiei Toro Rosso, va deveni vicepreşedinte în locul lui Stefano Domenicali. În schimb, Ross Brawn îşi va păstra funcţia de director tehnic, în timp ce Christian Horner va rămâne în continuare directorul sportiv.

Dintre actualii şi viitorii conducători, Ross Brawn, şeful echipei Mercedes GP, este singurul care îşi va păstra funcţia pe parcursul a trei ani consecutivi, încă de la înfiinţarea organizaţiei în 2009.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru