Barrichello ar fi trebuit să concureze pentru Caterham în ultimele trei curse

de Daniel Popescu
Miercuri, 05.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rubens Barrichello ar fi concurat pentru Caterham în locul lui Kamui Kobayashi în ultimele trei curse ale sezonului dacă echipa nu ar fi intrat în insolvenţă.

Esential 2011 este anul in care s-a retras Rubens Barrichello din Formula 1
322 este numarul curselor in care a luat startul Rubens Barrichello, un record pentru Formula 1
3 este numarul curselor in care ar fi trebuit sa concureze Rubens Barrichello pentru Caterham
Rubens Barichello ar fi trebuit să revină în Formula 1 la sfârşitul acestui sezon pentru a participa la ultimele trei curse. Brazilianul reuşise să ajungă la un acord cu Caterham pentru a-l înlocui pe Kamui Kobayashi în etapele programate în Statele Unite, Brazilia şi Abu Dhabi datorită unor fonduri atrase din partea sponsorilor.

Planul a eşuat însă în momentul în care Caterham a intrat în insolvenţă şi nu a mai putut face deplasarea la etapa din Statele Unite, urmând să absenteze în mod cert şi în cursa de la Interlagos.

"Am fi concurat cu Barrichello în ultimele trei curse.

Aveam sponsorizare pentru asta şi totul mergea în direcţia potrivită. Ar fi fost fantastic pentru Formula 1", a declarat o sursă din cadrul echipei Caterham pentru jurnalistul britanic Adam Cooper.

Informaţia a fost confirmată inclusiv de Barrichello, al cărui unic obiectiv era să concureze încă o dată în Formula 1 în faţa propriilor suporteri în Marele Premiu al Braziliei. "Ar fi fost grozav să concurez încă o dată în faţa propriilor suporteri şi să-mi iau rămas bun de la ei în mod corespunzător", a explicat el.

Barrichello s-a retras din Formula 1 la sfârşitul sezonului 2011 după ce a concurat pentru Jordan, Stewart, Ferrari, Honda, Brawn GP şi Williams. Brazilianul deţine în prezent recordul pentru cele mai multe curse în Formula 1: 322 de starturi din cele 326 de curse la care a fost înscris.

Via Adam Cooper

Comentarii (3)

  • ovidiu15081982
    Ca sa faca ce ?? Sa se plimbe pe circuit ?? La varsta lui...si cu caruta aia de masina...mai bine ca nu s-a concretizat..
    3 6
  • Bine ca nu s-au gandit la Hakkinen, Coulthard, Irvine,Villeneuve sau Damon Hill...
    3 7
  • O idee foarte comica dar doar atat. Timpul lui Barrichello in Formula 1 a trecut de mult (sunt cativa ani deja).
    3 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru