Barrichello este noul preşedinte al asociaţiei piloţilor

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 28.08.2010
Rubens Barrichello a preluat funcţia de preşedinte al Grand Prix Drivers' Association de la Nick Heidfeld.

Nick Heidfeld a fost nevoit să demisioneze din funcţia de preşedinte al Grand Prix Drivers' Association după ce a părăsit Mercedes GP pentru a deveni pilotul de teste al producătorului de pneuri Pirelli.

Piloţii care fac parte din GPDA s-au reunit sâmbătă dimineaţa la Spa-Francorchamps şi au decis ca cel mai bun înlocuitor al germanului este veteranul Rubens Barrichello.

Pilotul brazilian a fost ales datorită vastei sale experienţe, iar numirea poate fi considerată şi drept un cadou din partea colegilor pentru aniversarea celor 300 de curse în Formula 1. Sebastian Vettel şi Felipe Massa îşi păstrează funcţiile de directori deţinute anterior.

Grand Prix Drivers' Association este o asociaţie care îşi propune să ofere un punct de vedere comun al piloţilor din Formula 1, obiectivul principal fiind obţinerea unei influenţe mai mari în stabilirea regulamentului competiţiei.

Via | Autosport

Taguri: Barrichello, GPDA

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru