Barrichello il felicita pe Button pentru titlu

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 19.10.2009
Rubens Barrichello nu si-a ascuns dezamagirea ca a ratat titlul mondial, insa il felicita pe coechipierul sau pentru performanta obtinuta.

Barrichello avea sperante ca va reusi sa amane verdictul fional al sezonului pana la Abu Dhabi, insa o serie de evenimente neprevazute l-au fortat sa se recunoasca invins si sa incheie Marele Premiu al Braziliei doar pe locul 8.

Rezultatul i-a permis lui Jenson Button sa cucereasca matematic titlul mondial, insa brazilianul si-a felicitat coechipierul pentru performanta obtinuta.

"Evident, sunt dezamagit de rezultatul obtinut astazi, dar trebuie sa fiu multumit de anul pe care l-am avut la Brawn GP. Avem o masina si o echipa grozave si a fost un an uimitor avand in vedere situatia in care am fost la inceputul sezonului. Sunt cu adevarat multumit pentru Button ca prieten si este un adevarat campion. Avem o relatie fantastica si asta s-a vazut in acest an. Bravo lui!"

"A fost o lupta adevarata si am luptat din greu, dar el a castigat titlul in prima jumatate a sezonului. Echipa a fost superba in acest an si merita cu prisosinta sa castige atat campionatul constructorilor, cat si campionatul pilotilor.

Sunt multumit ca am contribuit la titlul mondial al constructorilor", a precizat brazilianul in comunicatul de presa al echipei sale.

Via | Brawn GP

Taguri: Barrichello

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru