Barrichello: "Piloţii sunt îngrijoraţi să concureze în Bahrain"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 06.06.2011
Rubens Barrichello susţine că piloţii din Formula 1 şi-au manifestat îngrijorarea că vor fi nevoiţi să concureze în Bahrain.

Decizia Consiliului Mondial al FIA de a reprograma Marele Premiu al statului Bahrain pentru 30 octombrie a trezit îngrijorări în rândul piloţilor.

Dacă Mark Webber a preferat să discute deschis despre acest subiect chiar pe site-ul său oficial, ceilalţi piloţi şi-au exprimat opiniile doar în cadrul întâlnirilor de la Marile Premii. Rubens Barrichello, pilotul echipei Williams şi preşedintele Grand Prix Drivers' Association, a dezvăluit duminică că piloţii au nevoie de garanţii că vor fi în siguranţă atunci când vor călători în Bahrain.

"Vreau să fie clar că îmi place foarte mult circuitul şi evenimentul în sine. Prin urmare, vreau să fiu sigur că vom fi în siguranţă acolo. În întâlnire GPDA, toţi piloţii şi-au manifestat îngrijorarea şi au cerut siguranţa pentru a concura în Bahrain. Bineînţeles că vom avea mai mul de călătorit şi mai mult de muncit. Echipele vor munci mult mai mult. Dar pentru noi, piloţii, ceea ce contează cu adevărat este securitatea.

Restul nu este important", a declarat brazilianul în cadrul unui interviu acordat site-ului brazilian Totalrace.

Până în prezent, echipele nu au luat nicio poziţie oficială privind decizia FIA de a reprograma cursă din Bahrain, însă reprezentaţii acestora se vor întâlni în curând pentru a discuta despre această situaţie şi despre prelungirea sezonului până în luna decembrie.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru