Berger nu renunta la Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 26.01.2009
Gerhard Berger sustine ca este dornic sa revina in lumea Formula 1, desi spune ca nu va regreta daca acest lucru nu se va intampla.

Fostul pilot austriac si-a vandut actiunile detinute la Scuderia Toro Rosso la finalul anului trecut, insa spune ca nu a renuntat la ideea de a reveni in prim-planul Formulei 1.

"Iubesc ceea ce fac. Ceea ce s-a intamplat este doar o circumstanta. Sunt foarte fericit sa inchid un capitol cu ceva succes si sa vad ce imi aduce viitorul", a declarat Berger pentru publicatia britanica F1 Racing.

Cu toate acestea, Berger sustine ca nu va fi dezamagit in cazul in care va ramane un simplu fan al Formulei 1. "Daca va exista ceva voi analiza. Eu nu caut nimic", a adaugat el. "Nu vad ce rost ar avea sa fac altceva pentru ca am fost implicat in sporturile cu motor de 30 de ani. Daca depun eforturi intr-un loc, as vrea sa se intample undeva unde am experienta. Dar sunt relaxat. Daca nu se intampla ma voi duce bucuros la curse ca fan al Formulei 1".

Taguri: Berger

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru